Багатофункціональний пристрій Canon Ink Efficiency E3140 c Wi-Fi (2227C009) - AT044132 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Canon Ink Efficiency E3140 c Wi-Fi (2227C009) - AT044132 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій Canon Ink Efficiency E3140 c Wi-Fi (2227C009)

Багатофункціональний пристрій Canon Ink Efficiency E3140 c Wi-Fi (2227C009) - AT044132

Код товару: AT044132
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ струйний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Максимальний формат друку A4, Призначення для дому, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Максимальний формат друку А4
Максимальна кількість копій 20
Додаткові функції при копіюванні копіювання без полів
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 1200
Розрядність сканування з відтінками сірого 16 біт
Місткість вихідного лотка 60 аркушів
Ширина 435 мм
Висота 145 мм
Глибина 316 мм
Вага 3.9
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Canon Ink Efficiency E3140 c Wi-Fi (2227C009) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Canon Europe є дочірньою компанією корпорації Canon Inc. (Японія), світового лідера в області створення інноваційних технологій формування і обробки зображень.
Клієнти , Canon , з успіхом користуються продуктами для індивідуальних споживачів і для професійного застосування, включаючи передове фотообладнання, принтери, сканери і біноклі, а також модельний ряд цифрових компактних та дзеркальних фотокамер.
Бізнес-рішення Canon , включають в себе багатий асортимент пристроїв для друку і роботи з документами для невеликих і середніх компаній, великих корпорацій і державних установ.
Підрозділ промислових продуктів Canon , пропонує широкий спектр товарів, що відповідають запитам різноманітних ринків, таких як ринки медичного, оптичного і телемовного обладнання, сфера інформаційних технологій.



Багатофункціональний пристрій Canon Ink Efficiency E3140 c Wi-Fi (2227C009) - простий у використанні і доступний за ціною багатофункціональний струменевий принтер з розширеними можливостями підключення. ,

Оцініть високу якість друку тексту і фотографій, при необхідності без полів, безпосередньо з мобільних пристроїв, камери з підтримкою Wi-Fi або з хмарних додатків за допомогою струминного багатофункціонального принтера

Canon Ink Efficiency E3140.
Скануйте і копіюйте використовуючи РК-екран діагоналлю 3, 8 см і інтуїтивне меню.

Управління друком, скануванням і копіюванням з мобільного пристрою
Зручний безпроводовий друк з будь-якого місця за допомогою програми Canon PRINT, AirPrint і Mopria.

Стильний дизайн
Принтер зручний у використанні і простий в експлуатації завдяки поверхні з захистом від подряпин і відбитків пальців.

Зручний РК-екран і інтуїтивне меню
Підключайтеся до мобільного пристрою перевіряйте налаштування і керування роботою принтера за допомогою зручного ЖК-екрану діагоналлю 3, 8 см.

Друк фотографій без полів
Створюйте яскраві фотографії без полів до формату 5x7'.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані