Фітнес браслет ACME ACT03 activity tracker Blue (4770070878569) - AT044301 - купити Фітнес-браслети в Києві й Україні, доступні ціни на Фітнес браслет ACME ACT03 activity tracker Blue (4770070878569) - AT044301 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фітнес браслет ACME ACT03 activity tracker Blue (4770070878569)

Фітнес браслет ACME ACT03 activity tracker Blue (4770070878569) - AT044301

Код товару: AT044301
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Функції повідомлення про залишений телефон, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, лічильник калорій, крокомір, керування камерою, вимірювання дистанції, відстеження сну, будильник, Cумісність iOS, Android, Колір синій, Екран LED, Регулювання розміру так, Матеріал корпусу силікон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції шагомер, управление камерой, счетчик калорий, сообщение об оставленном телефоне, сообщение о вызовах, сообщение о SMS, отслежива
Сумісність iOS, Android
Колір синий
Экран LED
Матеріал корпусу силикон
Інтерфейси Bluetooth
Время автономной работы до 7 дней
Емкость аккумулятора 55 mAh
Виробник ACME
Опис

Придбати Фітнес браслет ACME ACT03 activity tracker Blue (4770070878569) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ACME Grupe – група підприємств литовського капіталу, що займається розробкою, виробництвом і розповсюдженням технологічних рішень і продуктів.
Товарний знак ACME - це актуальність, технології, доступність і універсальність.

Представляємо смарт-браслет ACME ACT03 Fitness activity tracker: він зробить ваше життя простіше, як тільки ви надягнете його на зап'ястя – адже він вміщає в себе безліч найрізноманітніших функцій, які стануть в нагоді вам у повсякденному житті.
По-перше, цей «розумний наручний ремінець» оснащений крокоміром, який порахує пройдені вами кроки, відстань і спалені при цьому калорії.
Можете не турбуватися, якщо десь залишите телефон – смарт-браслет відразу повідомить, якщо він опиниться далеко від вас, або про те, що ви, займаючись спортом, пропустили важливі дзвінки або повідомлення - інтегрована в смарт-браслет відповідна функція повідомляє про вхідні дзвінки й повідомлення.
А найбільший бонус полягає в тому, що всі перераховані функції виводяться на LED-екран, який легко активується, коли ви просто дивитесь на час.
І, само собою, смарт-браслет ACME ACT03 Fitness activity tracker , взаємодіє з операційними системами Android та iOS, так що підійде вам у будь-якому випадку, незалежно від того, яким ви користуєтеся телефоном.
LED-екран
- Показує час і дату, кількість пройдених кроків і відстань, витрачені калорії, час сну і т. д.
Крокомір
- Рахує пройдені кроки і відстань, кількість спалених калорій
Спостереження за сном
- Показує, скільки годин в середньому ви спите, час глибокого і поверхневого сну, час засинання і пробудження.
Попередження про дзвінки й повідомлення
- Повідомляє про вхідні дзвінки та отримані повідомлення
Попередження про залишений телефон
- Інформує, якщо телефон знаходиться навіть на невеликій відстані від вас
Сполучуваність з операційними системами Android та iOS
- Один смарт-браслет – для всіх телефонів
Ще більше корисних функцій
- Знайдіть свій телефон, Вібрація в заданий час, Будильник, Управління камерою (фотографування телефоном при натисканні кнопки на смарт-браслеті).


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані