Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M3540dn (1102NZ3NL0) - AT044720 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M3540dn (1102NZ3NL0) - AT044720 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M3540dn (1102NZ3NL0)

Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M3540dn (1102NZ3NL0) - AT044720

Код товару: AT044720
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kyocera
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 9 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 40 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Додаткові функції при копіюванні ID Card Copy, автоматичне двостороннє однопрохідне копіювання, копіювання 2 на 1, копіювання 4 на 1, безперервне сканування, поділ копій
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Місткість вихідного лотка 250 аркушів
Щільність паперу 60 - 220 г/м²
Середня споживана потужність у режимі очікування 53.7 Вт
Середня споживана потужність у режимі енергозбереження 29.2 Вт
Ширина 475 мм
Висота 575 мм
Глибина 455 мм
Вага 21.5
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M3540dn (1102NZ3NL0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коли розмова заходить про чорно-білі копіювальні та багатофункціональні пристрої (БФП), KYOCERA пропонує саму продуктивну лінію обладнання, що користується високим попитом у промисловості. Ці повністю оснащені копіювальні пристрої можуть бути вдосконалені додатковими функціями по друкуванню, скануванню і факсу, що дозволяє поліпшити процес роботи і ефективність бізнесу будь-якого масштабу.

Монохромний економічний

багатофункціональний пристрій Kyocera ECOSYS M3540dn просто створений для продуктивної роботи офісу. Цьому сприяють дуплекс (функція двостороннього друку), копіювання, кольорового сканування і відправки факсів. Швидкості друку 40 сторінок в хвилину цілком достатньо для швидкої обробки документів і навіть більше. Додатковий комфорт створюють підтримка мобільного друку, включаючи AirPrint. Щоб заощадити на витратах, варто купити

багатофункціональний пристрій

Kyocera ECOSYS M3540dn.

Багатофункціональний пристрій

Kyocera ECOSYS M3540dn – ефективний, швидкий і дуже надійне пристрій об'єднує в собі всі необхідні функціональні можливості. Копіювальний апарат з реверсивним автоподатчиком на 75 аркушів, мережевий принтер з вбудованим модулем дуплексу, повнокольоровий мережевий сканер і факс, які входять в стандартну комплектацію пристрою, оптимізують роботу і зменшать експлуатаційні витрати компанії. Копіювання та мережева друк зі швидкістю 40 стор/хв, реверсний автоподатчик документів і висока місячне навантаження прискорять виконання необхідного об'єму роботи, а розширені функціональні можливості електронної обробки документації дозволять цьому МФУ стати незамінним помічником для співробітників компанії.

  • Друк до 40 сторінок формату А4 в хвилину
  • Функції двостороннього друку, копіювання, кольорового сканування і відправки факсів
  • Реверсивний автоподатчик на 75 аркушів з підтримкою оригіналів формату A6
  • Підтримка мобільного друку, включаючи AirPrint
  • До 6 лотків, що подають папір для роботи з різними типами носіїв
  • Низьке енергоспоживання (TEC) і безшумний режим
  • Виключно низькі витрати на друк у своєму класі

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані