Ноутбук ASUS N705UN (N705UN-GC052T) - AT045464 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS N705UN (N705UN-GC052T) - AT045464 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук ASUS N705UN (N705UN-GC052T)

Ноутбук ASUS N705UN (N705UN-GC052T) - AT045464

Код товару: AT045464
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150, Діагональ дисплея 17.3", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм SSD 256 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150
Об'єм HDD 1 ТБ
Діагональ дисплея 17.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Оптичний привід DVD-SuperMulti
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія ASUS N
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 2.1
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Додатково + cумка
Особливості подсветка клавиатуры
Опис

Придбати Ноутбук ASUS N705UN (N705UN-GC052T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук ASUS N705UD

Швидкість понад усе
ASUS VivoBook Pro 17 - це тонкий і легкий високопродуктивний ноутбук, що працює на базі процесора Intel® Core™. Він оснащений дисплеєм Full HD, здатним відтворювати 100% колірної гами sRGB, високоякісної ігровою відеокартою NVIDIA® GeForce®, ексклюзивної аудіосистемою, спільно розробленої з компанією Harman Kardon, а також володіє новітніми технологіями охолодження та швидкої зарядки.

Монолітний алюмінієвий корпус
Корпус кожного примірника VivoBook Pro 17 вирізається за допомогою фрезерування з високоміцної алюмінієвої заготовки, і проходить серію складних виробничих процесів для досягнення своєї остаточної гладкою і елегантної форми. Товщина пристрою становить 20,9 мм, а його маса не перевищує 2,1 кг.

Безпрецедентна продуктивність
Ноутбук ASUS VivoBook Pro 17 оснащується неймовірно потужним процесором Intel® Core™ і до 16 гігабайтами високошвидкісної пам'яті DDR4, що гарантує швидку роботу будь-яких, навіть самих ресурсоємних додатків у багатозадачному середовищі. У ньому може встановлюватися високопродуктивний твердотільний накопичувач (SSD), завдяки якому VivoBook Pro 17 пропонує кращу в своєму класі швидкість доступу до даних. Новітній модуль Wi-Fi стандарту 802.11ac забезпечує швидкість передачі даних в шість разів вище, ніж у попереднього покоління Wi-Fi (802.11n).

Чудова ігрова графіка від NVIDIA®
Завдяки відеокарти NVIDIA® GeForce® ноутбук VivoBook Pro 17 забезпечує бездоганну графіку - тому він ідеально підходить для ігор, перегляду фільмів або редагування відео 4K UHD. З її допомогою він легко впорається навіть з найскладнішими завданнями, які вимагають інтенсивної обробки графічних даних.

Система охолодження з двома вентиляторами
VivoBook Pro 17 оснащений надійною системою охолодження, що забезпечує плавну і стабільну роботу ноутбука в «важких» додатках або під час ігрових марафонів. Продумана конструкція системи охолодження включає два вентилятора, швидкість обертання яких може автоматично регулюватися (доступно 8 швидкостей) для максимальної ефективності охолодження при мінімальному шумі. До складу цієї компактної системи охолодження входять теплові трубки, а кожен з вентиляторів управляється незалежно для високоефективного охолодження центрального і графічного процесорів.

Занурення в справжній звук
VivoBook Pro 17 має прекрасну аудіосистему, розроблену спільно з компанією Harman Kardon. Потужні динаміки з збільшеними акустичними камерами і інтелектуальним підсилювачем дозволили реалізувати якісне звучання в широкому частотному діапазоні. Стереодинаміки мають подвійний котушкою, завдяки чому досягається максимально гучний і чіткий звук, на який здатний настільки тонкий і легкий пристрій. В результаті аудіосистема даного ноутбука «звучить» більш ніж в три рази голосніше в порівнянні з пристроями аналогічного класу, а також володіє більш широким частотним діапазоном для відтворення насичених низьких і високих частот.

Технологія швидкої зарядки
Ноутбук VivoBook Pro 17 створений для безперебійної роботи і розваг. Технологія швидкої зарядки дозволяє зарядити його високоємкий акумулятор до рівня 60% всього за 49 хвилин.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані