Гіроскутер Segway Ninebot MiniPRO 320 White (23.04.0000.02) - AT045840 - купити Гіроскутери в Києві й Україні, доступні ціни на Гіроскутер Segway Ninebot MiniPRO 320 White (23.04.0000.02) - AT045840 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Гіроскутер Segway Ninebot MiniPRO 320 White (23.04.0000.02)

Гіроскутер Segway Ninebot MiniPRO 320 White (23.04.0000.02) - AT045840

Код товару: AT045840
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення для дорослого, Максимальна швидкість 18 км/ч, Максимальна відстань 30 км, Максимальна рекомендована навантаження 100 кг, Діаметр коліс 10.5", Колір білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для взрослого
Максимальная скорость 18 км/ч
Максимальное расстояние 30 км
Максимальная рекомендуемая нагрузка 100 кг
Диаметр колес 10.5
Колір White
Безопасный угол наклона 15 °
Потужність 800 Вт (2 x 400 Вт)
Время полной зарядки 4 ч
Матеріал корпусу пластик
Вага 12.8
Ландшафт грунтовая дорога, асфальт
Розміри 546 x 262 x 611 - 866 мм
Виробник Segway
Опис

Придбати Гіроскутер Segway Ninebot MiniPRO 320 White (23.04.0000.02) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Segway Ninebot MiniPRO 320 — неймовірно простий в експлуатації гіроскутер. Вам не потрібні годинни практики, щоб оволодіти MiniPro. Використовуючи багаторічні знання з різних галузей, розробник зміг удосконалити управління MiniPro. Ергономічна конструкція використовує точні датчики для уловлювання кожного руху вашого тіла і підтримує ваш баланс. Панель управління колінами дозволяє управляти пристроєм більш легко і точно, ніж двоколісні гіроборди.

Легкий, компактний і міцний
Легкий і компактний, MiniPro може з легкістю і акуратно поміститися в невеликих місцях, таких як багажник вашого автомобіля. Компактна рама пристрою виконана з високоякісного авіаційного магнієвого сплаву, який додатково збільшує міцність і довговічність. Вага гіроскутера складає всього 12.8 кілограм, що дозволяє переносити його в руках.

Легко долає перешкоди
MiniPRO пристосований до всіх міських умов. Інженери розробили алгоритм динамічного живлення, який автоматично визначає невеликі перешкоди або нахили і динамічно регулює потужність, засновану на дорожніх умовах або наявності опадів.

LED підсвічування
LED підсвічування не тільки є елементом дизайну, але і виконує функцію безпеки користувача. Передні вогні забезпечують освітлення дороги. Задні — сигналізують про ваш рух: синій колір — режим їзди, червоний — гальмування, миготливий жовтий — поворот.

Дистанційне керування по Bluetooth
Використовуйте смартфон як пульт дистанційного керування, на якому ви можете регулювати швидкість і напрямок руху. Ви можете використовувати ваш MiniPro, щоб привозити предмети своїм друзям, забавляти або дратувати вашу собаку.

Зручний додаток для смартфона
За допомогою спеціального додатка можна захистити гіроскутер від викрадення, заблокувавши пристрій. Програма так само дозволяє відслідковувати швидкість руху і пройдені маршрути.

Так само запускається автоматична діагностика пристрою. У випадку виявлення неполадки додаток повідомить про це. Це ще одна гарантія безпеки користувача.

MiniPRO 320 має унікальний для подібних пристроїв захист від пилу і вологи — IP54. Дощ і мокра дорога не страшна для вашого гіроскутера.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані