Ніж Benchmade 570 - AT045966 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Benchmade 570 - AT045966 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж Benchmade 570

Ніж Benchmade 570 - AT045966

Код товару: AT045966
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 95 мм, Матеріал клинка сталь CPM-S30V, Вага 173 г, Загальна довжина 221 мм, Товщина клинка 3 мм, Матеріал рукояті алюміній,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 95 мм
Материал клинка сталь CPM-S30V
Общая длина 221 мм
Толщина клинка 3 мм
Материал рукояти алюминий
Замок AXIS
Колір серый, черный
Виробник Benchmade
Вага 173 г
Опис

Придбати Ніж Benchmade 570 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Benchmade — авторитетний виробник
В даний час бренд заслужено визнаний кращим виробником інноваційних тактичних ножів.
Величезною популярністю користуються складані моделі, заслужену любов отримали ножі Benchmade з фіксованою ручкою.
Їх із задоволенням купують для правоохоронних органів і армії.
Виробник не перестає дивувати споживачів новинками, які демонструють переваги сучасних технологій і новітніх інноваційних розробок.
Ножі Benchmade виготовляють з кращих матеріалів, для виробництва використовують порошкові сталі, міцні композити класу G10, а також титан та інші природні матеріали.
У компанії працюють кращі вітчизняні майстри, а також провідні світові дизайнери.
Сьогодні саме вони створюють нові еталони, регламентуючи все більш жорсткі стандарти якості у виробництві ножових виробів.

Компанія Benchmade удосконалила свій легендарний складаний ніж і готова представити світові нову модель – Benchmade 570 Presidio II з ручним способом відкриття.
Його клинок, у формі Drop-point, виконаний з дуже якісної нержавіючої сталі CPM-S30V, твердістю 58-60 HRC, з фінішною обробкою Satin Finish.
Рукоятка ножа виготовлена з міцного і легкого алюмінію 6061-T6 з чорним фінішним покриттям і глибокими структурованими насічками, що забезпечує безпечний і впевнений хват.

Мануальне відкриття леза робить конструкцію ножа Benchmade 570 Presidio II більш міцною і придатною для важкої роботи.
Двосторонній шпенек дозволяє легко і швидко розкрити ножа однією рукою, а наднадійний механізм замка AXIS Lock – автоматичний фіксує його у відкритому положенні і послаблюється лише при відпустці круглої засувки на рукояті, яка є наскрізною.

Також симетрично переставляємою, з правого боку на ліву, є кишенькова кліпса глибокого носіння, що робить ніж Presidio II повністю відповідним як для правші, так і лівші.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані