Ноутбук Lenovo ThinkPad T470S (20HF0068RT) - AT046465 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Lenovo ThinkPad T470S (20HF0068RT) - AT046465 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук Lenovo ThinkPad T470S (20HF0068RT)

Ноутбук Lenovo ThinkPad T470S (20HF0068RT) - AT046465

Код товару: AT046465
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 1 ТБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність WQHD (2560x1440)
Процесор Intel Core i7-7500U
Об'єм SSD 1 ТБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Lenovo
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1xDocking Connector, 3xUSB 3.0, HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.3 кг
Бездротові технології 3G, 4G (LTE), Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості подсветка клавиатуры
Опис

Придбати Ноутбук Lenovo ThinkPad T470S (20HF0068RT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбуки Lenovo доступні за ціною і відрізняються різноманіттям варіантів дизайну і наборів можливостей. Компанія Lenovo виробляє різні пристрої: від сімейних ноутбуків з базовими функціями до високопродуктивних систем для комп'ютерних ігор і стильних многорежимних комп'ютерів, інноваційна конструкція яких дозволяє вирішувати безліч завдань.

Ноутбуки та ультрабуки ThinkPad володіють легендарної надійністю: ми випробуємо їх в екстремальних умовах на відповідність військовим стандартам і стійкість до суворих життєвих випробувань. При розробці ПК були враховані вимоги ергономіки. До відмітних особливостей наших комп'ютерів відносяться: удостоєна нагород високоточна клавіатура з червоним маніпулятором TrackPoint®, сенсорна панель з підтримкою технології Multitouch, зручні клавіші і кнопки управління мультимедійними функціями.

Серія T - це флагманська серія ноутбуків Lenovo. Моделі цієї серії відрізняються високою продуктивністю і надійністю. Володіючи чудовим дизайном, унікальною вологозахищеній клавіатурою, широким набором засобів забезпечення безпеки і високою продуктивністю, ноутбуки ThinkPad серії T по праву вважаються кращими в галузі.

Ноутбук Lenovo ThinkPad T470S

  • Надлегкий і тонкий
  • Високий ступінь захищеності, керованості і довговічності
  • Цілодобова автономна робота
  • Безліч повнорозмірних портів: перехідники більше не будуть потрібні

Багатофункціональний і легкий, цей ультрабук відрізняється новітнім продуктивним процесором, міцністю, приголомшливою якістю зображення і звуку, легкістю в управлінні і можливістю роботи в автономному режимі цілий день без підзарядки. T470s стане відмінним помічником в бізнес-поїздках завдяки невеликій вазі.

Підтримка процесорів до 7-го покоління Intel® Core™ i7 включно (в максимальній комплектації)
Процесори Intel® Core™ встановлюють нові стандарти продуктивності. Високопродуктивний, багатофункціональний процесор з вбудованою системою безпеки відкриває якісно нові можливості для роботи, творчості і 3D-ігор. Розбудіть свою фантазію і розсуньте межі можливого з процесором Intel® Core™.

Технологія Intel® vPro
Відрізняючись зручністю і економічністю, ця технологія забезпечує функції управління корпоративного рівня. Вона дозволяє вирішувати завдання управління, захисту, ремонту та відстежування місцеположення використовуваних ноутбуків, де б вони не знаходилися.

Вбудована веб-камера з високою роздільною здатністю 720p і двонаправлені мікрофони з функцією шумозаглушення
Беручи участь в веб-конференціях, ви нічого не пропустіть. У вашому розпорядженні пристосована для роботи в умовах низької освітленості веб-камера HD (720 p) з широкими кутами огляду і функцією відстеження осіб, двонаправлені мікрофони з функцією шумозаглушення і настройками, що забезпечують кришталеву ясність звуку при приватних дзвінках і конференц-зв'язку. Крім того, мультимедійні клавіші дозволяють швидко і просто управляти мікрофоном, динаміком і камерою.

Стереофонічні динаміки з підтримкою технології Dolby® Home Theater®
Вбудовані стереофонічні динаміки формують кристально чистий просторовий звук без спотворень навіть на максимальній гучності. Всі емоційні відтінки фільму і безпосередність того, що відбувається - тепер на вашому ноутбуці ThinkPad.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані