Ноутбук HP EliteBook 1040 (1EP86EA) - AT046761 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP EliteBook 1040 (1EP86EA) - AT046761 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук HP EliteBook 1040 (1EP86EA)

Ноутбук HP EliteBook 1040 (1EP86EA) - AT046761

Код товару: AT046761
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 1 ТБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7500U
Об'єм SSD 1 ТБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія HP EliteBook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Вага 1.36 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук HP EliteBook 1040 (1EP86EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Бізнес-ноутбуки HP виключно зручні у використанні, оснащені новітньою системою захисту і функціями бездротового зв'язку, що дозволяють працювати повсюди і в будь-який час. У ноутбуках HP поєднуються новітні технології, мініатюрні, але потужні компоненти, винятковий стиль і дизайн.

Серія Elitebook - серія ноутбуків від Hewlett-Packard, в якій застосовуються найсучасніші технічні розробки та технології. Це міцні ноутбуки з сучасним стилем, створені для тих, кому необхідна максимальна надійність і довговічність при інтенсивній експлуатації, виконання складних обчислювальних завдань, робота з найбільш ресурсоємними додатками і забезпечення захисту даних. В елітній серії представлені моделі з різною конфігурацією і розміром екрана від 12 до 17 дюймів.

Ноутбук HP EliteBook 1040 G4 - це тонкий і легкий ноутбук, який відрізняється винятковою продуктивністю і підходить як для використання в офісі, так і для роботи вдома або в дорозі. Перевірені технології і система безпеки корпоративного класу забезпечать впевненість і можливість справлятися з будь-якими діловими завданнями.

Новий рівень потужності
Більше можливостей, вища продуктивність. Цей потужний ультратонкий ноутбук бізнес-класу діагоналлю 35,56 см (14") стане вашим найкращим помічником і дозволить вирішувати навіть найскладніші завдання завдяки підтримці багатозадачності, функцій спільної роботи і сучасній системі безпеки.

Ідеальне рішення для мобільної роботи, яке забезпечує максимальну надійність, високу продуктивність і потужні засоби роботи з графікою в керованих ІТ-середовищах в порівнянні з іншими пристроями свого класу.

Неймовірна потужність
Ноутбук HP EliteBook 1040 стане вашим вірним помічником як в офісі, так і за його межами. Завдяки 16 годинам автономної работи для нього не існує нездійсненних завдань.

Тонкий. Легкий. Створений для спілкування
Зустрічайте ультратонкий ноутбук, оснащений великою кількістю функцій і готовий до мобільної роботі. Потужна аудіосистема, зручне управління дзвінками і можливість розвороту екрану на 180° роблять цей ноутбук ідеальним вибором для відеоконференцій.

Наші найбезпечніші і найпростіші в адмініструванні ПК
Завдяки зручним і надійним засобам, які дозволяють безпечно працювати в Інтернеті, автоматично відстежувати стан і відновлювати BIOS і захищати інформацію на екрані від сторонніх поглядів, ви можете цілком присвятити себе роботі.

Завдяки новітнім процесорам Intel® Core™, пам'яті DDR4 і підтримці твердотільного накопичувача PCIe Gen3 цей ноутбук забезпечує неймовірну швидкодію і вражаючу продуктивність.

Тепер ніхто не суне ніс в ваші справи
Додатковий захисний екран HP Sure View дозволяє в одну мить приховати інформацію на вашому дисплеї від сторонніх очей. Всього одним натисканням кнопки екран стає розмитим для тих, хто дивиться на нього під кутом, в той час як ви можете продовжити спокійно працювати.

Захист з функціями автоматичного відновлення
При кожному завантаженні HP BIOS повертається в початковий стан. Технологія HP Sure Start Gen3 відстежує стан BIOS в пам'яті, самостійно відновлює конфігурацію платформи і параметри BIOS, а також підтримує централізоване управління в масштабах компанії.

Більше не потрібно постійно тримати телефон під рукою
Додаток HP PhoneWise дозволяє відповідати на дзвінки та повідомлення, що надходять на ваші пристрої iOS або Android, прямо на комп'ютері.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані