Ноутбук Lenovo Yoga 720 (80X700AVRA) - AT047001 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Lenovo Yoga 720 (80X700AVRA) - AT047001 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук Lenovo Yoga 720 (80X700AVRA)

Ноутбук Lenovo Yoga 720 (80X700AVRA) - AT047001

Код товару: AT047001
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Трансформер, Об'єм SSD 256 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7700HQ
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Трансформер
Серія Lenovo Yoga
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Вага 2.0 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Lenovo Yoga 720 (80X700AVRA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Lenovo Yoga 720 вражає продуктивністю процесора і відеокарти. Завдяки підтримці останніх технологій, він перетворюється в ідеального помічника у вашому житті. Дисплей з високою роздільною здатністю гарантує реалістичність і яскравість зображення. Lenovo Yoga 720 володіє необхідною обчислювальною потужністю і гнучкістю для вирішення завдань в будь-якій ситуації.

Вражаючий дизайн та універсальність
Lenovo Yoga 720 має розкішний корпус з алюмінієвим покриттям. Товщина пристрою — всього 14.3 мм. Надійний шарнірний механізм повороту екрану на 360 градусів дозволяє плавно переключатися між режимами «ноутбук» і «планшет». Ноутбук-трансформер адаптується до будь-якій ситуації: від зустрічі з клієнтами до перегляду веб-сторінок, сидячи в затишному кріслі.

Полегшите свою життя завдяки Windows 10 Домашня
На Lenovo Yoga 720 встановлена Windows 10 з безліччю нових функцій, які спростять ваше життя. Скористайтеся персональним помічником Cortana, який відповість на ваші питання, відкриє потрібні додатки, встановить нагадування і навіть озвучить події з вашого календаря. Просто введіть запит в пошукову рядок або поставте його вголос за допомогою функції голосового управління. Cortana взаємодіє з безліччю додатків і послуг, щоб забезпечити вас необхідною інформацією в потрібний час. Завдяки підтримці всіх пристроїв Windows 10, Cortana дозволяє ефективно організувати роботу.

Оцініть кристально чіткий звук
Створіть веселу атмосферу в кімнаті, запустивши потокову передачу улюбленої музики або беріть участь у телеконференції. Динаміки JBL з підтримкою технології Dolby Audio Premium регулюють звук, забезпечуючи високу якість відтворення низьких частот і потрібного рівня гучності без спотворень. Це гарантує насичене, просторове звучання.

Широкі можливості підключення за технологією Thunderbolt
Lenovo Yoga 720 оснащений портом USB-C, який підтримує Thunderbolt — революційну технологію підключення HD-моніторів і пристроїв, що вимагають швидкої підзарядки і передають дані з високою швидкістю.

Тонкий і легкий
Вагою всього 1.25 кг, ультрапортативний ноутбук Lenovo Yoga 720 гарантує комфортні умови для роботи та ігри, де б ви не знаходилися.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані