Ноутбук HP ENVY 13-ad111ur (3DL90EA) - AT047653 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP ENVY 13-ad111ur (3DL90EA) - AT047653 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук HP ENVY 13-ad111ur (3DL90EA)

Ноутбук HP ENVY 13-ad111ur (3DL90EA) - AT047653

Код товару: AT047653
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія HP ENVY
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 3xUSB 3.0, HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Gold
Вага 1.3 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Опис

Придбати Ноутбук HP ENVY 13-ad111ur (3DL90EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук HP ENVY 13-ad111ur (3DL90EA)
Компактний і стильний ноутбук HP Envy 13 з рекордно тонким корпусом. Цей стильний і витончений ноутбук відрізняється високою продуктивністю повноцінного ПК.

Досконале виконання
Завдяки процесорам 6-го покоління Intel Core i7, твердотельному накопичувача ємністю 256 ГБ і широкому вибору різних роз'ємів цей ноутбук об'єднує в собі зручність тонкого корпусу і високу

родуктивність повноцінного ПК.
Неймовірно довга робота від акумулятора
Розмір не має значення. Цей легкий і стильний ноутбук оснащений неймовірно потужним акумулятором, що забезпечує до 9 годин роботи в інтенсивному режимі.

Витончений дизайн
Цей тонкий і легкий ноутбук зручний в транспортуванні і стане відмінним помічником під час відряджень. Крім того, він здатний доповнити ваш діловий образ.

Аудіосистема Bang & Olufsen з двома динаміками
Аудіосистема Bang & Olufsen з двома динаміками - це гарантія неймовірно реалістичного і насиченого звуку. Бездоганне відтворення аудіо.

твердотільний накопичувач
Високошвидкісний жорсткий диск не розчарує навіть найвибагливіших користувачів. Оцініть високу швидкість завантаження додатків завдяки швидким і ефективним твердотілим накопичувачам.

Процесори Intel шостого покоління
Процесори шостого покоління Intel Core працюють тихіше й швидше. У них реалізовано багато нових можливостей, яких немає на попередніх моделях.

Клавіатура з підсвіткою
Використовуйте пристрій навіть в приміщеннях з недостатнім освітленням або під час нічних авіаперельотів. Підсвічування клавіатури дозволяє друкувати при будь-якому освітленні.

Приголомшливе якість графіки
Адаптер Intel забезпечує чудову якість графіки для ігор, відпочинку та інших завдань.

HP USB Sleep and Charge
Технологія HP USB Sleep and Charge дозволяє заряджати пристрої через ноутбук, навіть якщо він вимкнений, знаходиться в сплячому режимі або в режимі глибокого сну. Таким чином, потрібний пристрій буде завжди під рукою і в повній готовності до роботи.

Двохнаправлений мікрофон
Оцініть високу якість зв'язку під час відеочатів, яке стало можливим завдяки двонаправленим мікрофона і програмою придушення шуму.

Веб-камера HP TrueVision HD
Оцініть неймовірно чітке зображення, завдяки якому ви не пропустіть жодну деталь - навіть при поганому освітленні. Насолоджуйтесь живим спілкуванням завдяки веб-камері з високою роздільною здатністю HP TrueVision.

Засіб безпеки HP SimplePass
Оцініть неймовірно простий доступ до облікових записів в Інтернеті: щоб увійти на сайт, достатньо одного руху пальцем, при цьому ваші персональні дані залишаються під надійним захистом. HP SimplePass дозволяє зберігати паролі, що значно спрощує доступ до улюблених сайтів і службам.

Технології стали розвиватися випереджаючими темпами. Сьогодні кожна компанія прагне отримати лідерство в гонці за кращим продуктом. У світі існує неймовірно велика кількість виробників, які сьогодні випускають флагманські моделі і постійно працюють над тим, щоб зберігати свою продукцію конкурентоспроможною.

Американська компанія Hewlett-Packard прославилася завдяки своїм принтерів і сканерів. За останні кілька років ця компанія також відома, як виробник ноутбуків. Крім комп'ютерної техніки компанія також виробляє аксесуари і комплектуючі.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані