Ноутбук Acer Swift 3 SF314-52 (NX.GQWEU.007) - AT047657 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Acer Swift 3 SF314-52 (NX.GQWEU.007) - AT047657 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук Acer Swift 3 SF314-52 (NX.GQWEU.007)

Ноутбук Acer Swift 3 SF314-52 (NX.GQWEU.007) - AT047657

Код товару: AT047657
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150
Операційна система Linux
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Acer Swift
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Blue
Вага 1.5 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості украинская клавиатура
Опис

Придбати Ноутбук Acer Swift 3 SF314-52 (NX.GQWEU.007) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Acer Swift 3 SF314-52 (NX.GQWEU.007)
Якщо ви давно мріяли про тонкий і продуктивному ноутбуці для роботи і вдома, то Acer Swift 3 створений саме для вас. Його металевий корпус, значна начинка, якісний екран і безліч сучасних функцій допоможуть вам як в роботі, так і вдома, розслабитися і розважитися.

Розкішна елегантність. Тонкий, металевий корпус ноутбука Acer Swift 3 приваблює своєю стриманою розкішшю і елегантністю, тактильно доповнюючи свій солідний образ полірованої прохолодою металу. Сканер відбитків пальців. Серед передових рішень безпеки сканер відбитків пальців, запозичений у сучасних смартфонів і технологія швидкого входу в систему Windows Hello. Windows Hello. В основі технології лежить розпізнавання особи власника. У поєднанні зі сканером відбитків пальців дана багаторівнева система безпеки працює чудово.

Легкий і компактний. Витончена компактність і легкість корпусу наділяють новий ноутбук Acer Swift 3 SF314-52 чудовою мобільністю. Стильний, красивий, компактний і функціональний - саме так повинен виглядати сучасний ноутбук. Металева прохолода у всьому. Металевий корпус складно переоцінити - з цим відчуттям не може зрівнятися ніщо інше. Прохолодний, матово-фактурний і дуже міцний.

Зручність використання. Завдяки оснащенню світлодіодним підсвічуванням клавіатури ви можете повністю зануритися в роботу або відпочинок в будь-який час доби. Коли б ви не відкрили ноутбук Acer Swift 3 - він завжди буде здатний допомогти вам. В ногу з часом. Відмінна продуктивність всіх внутрішніх компонентів, поміщених в настільки компактний корпус, викликає повагу. Acer Swift 3 здатний прийти на допомогу в будь-якій задачі, вирішивши її блискуче.

ЕЛЕГАНТНИЙ І ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН
Елегантний - тільки так можна описати цей розкішний тонкий ноутбук з металевою кришкою і прохолодним на дотик корпусом.

УДОСКОНАЛЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ
Динамічний темп сучасного життя вимагає наявності продуктивного ноутбука - ефективного і багатофункціонального.

ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ПОТУЖНІСТЬ
Виконуйте робочі завдання будь-якої складності завдяки новітньому процесору Intel® Core ™ 8-го покоління і графічній системі nVidia GeForce MX150.

ЗАВЖДИ НА ЗВ'ЯЗКУ
Технологія 2x2 802.11ac забезпечує надійне і стійке бездротове підключення.

Датчиком відбитків пальців,
Вбудований датчик відбитка пальця і ??технологія Windows® Hello ™ дозволять захистити ваші дані і швидко виконувати вхід в систему без пароля.

ТОНКИЙ І СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН
Тонкий дизайн - не просто характеристика корпусу. Це стильний спосіб заявити про себе, своєї мобільності і свободи.

РОЗКІШ МЕТАЛУ
Прохолодний на дотик метал, з якого створений тонкий корпус, додає ноутбуку індивідуальності.

ФУНКЦІОНАЛЬНА КЛАВИАТУРА
Завдяки клавіатурі з підсвічуванням можна з легкістю набирати текст навіть при слабкому освітленні.

Заснована в 1976 році, компанія Acer спеціалізується на наданні IT-послуг і виробництві апаратного і програмного забезпечення, а також займається дослідженням, розробкою, маркетингом, продажем і обслуговуванням інноваційних продуктів для поліпшення якості життя користувачів. В асортименті продуктів Acer - настільні комп'ютери, монітори, проектори, сервери, планшети, смартфони і носяться на тілі пристрою. Компанія також розробляє хмарні рішення, які об'єднують Інтернет речей в єдине ціле.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані