Ноутбук Dell Vostro 5370 (N123PVN5370_W10) - AT048611 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Vostro 5370 (N123PVN5370_W10) - AT048611 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Dell Vostro 5370 (N123PVN5370_W10)

Ноутбук Dell Vostro 5370 (N123PVN5370_W10) - AT048611

Код товару: AT048611
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Для роботи та навчання, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro, Вага 1.4 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8250U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Тип ноутбука Для роботи та навчання
Серія Dell Vostro
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.4 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Vostro 5370 (N123PVN5370_W10) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Тонкий, легкий ноутбук з діагоналлю 13", яскравим дизайном преміум-класу і високою продуктивністю створений для професіоналів, яким потрібно ефектне, стильний мобільний пристрій.

Поєднання дизайну преміум-класу та максимальної мобільності
Вражаюча продуктивність. Процесори Intel Core аж до 8-го покоління забезпечать продуктивну роботу протягом всього дня.

Подорожуйте зі смаком. Куди б не довелося вам відправитися у справах, тонка і легка конструкція ноутбука забезпечить максимальну мобільність, а стильний алюмінієвий корпус поєднує в собі міцність і елегантний, професійний зовнішній вигляд.

Виняткова чіткість зображення. Дисплей з роздільною здатністю Full HD, планарною технологією комутації та антибліковим покриттям забезпечує чітке, деталізоване зображення під будь-яким кутом для зручності спільної роботи в групі. А завдяки вбудованій веб-камері високої чіткості і ЗА Waves MaxxAudio Pro досягається відмінна якість відеозображення та звуку при віддаленої спільної роботи.

Стійке з'єднання. Численні порти, у тому числі USB 3.1 Gen 1 Type-A (2 порти), USB 3.1 Gen Type 1-C (1 порт), роз'єм HDMI і пристрій зчитування карт пам'яті microSD, дозволяють підключати різні пристрої.

Функції управління, на які можна покластися. Простий доступ до Dell BIOS забезпечує широкі можливості налаштування системи згідно вашим вимогам.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані