NAS Synology RS818+ - AT048614 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Synology RS818+ - AT048614 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

NAS Synology RS818+

NAS Synology RS818+ - AT048614

Код товару: AT048614
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 4, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції міграція RAID, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, Порти 4 х RJ-45, 2 x USB 3.0, 1 x eSATA, Підтримка рівнів RAID JBOD, 10, 6, 5, 1, Basic, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA, 2.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Synology
Кількість слотів для HDD 4
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції миграция RAID
Порти 1 x eSATA, 2 x USB 3.0
Підтримка рівнів RAID 5, Basic
Типи HDD, що підтримуються 2.5” SATA, 3.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 48000 Гб
Інтерфейси Ethernet
Тип стоечный
Системная память 2 ГБ
Процесор Intel Atom C2538
Тактова частота процесора 2.4 ГГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддерживаемые файловые системы Btrfs, EXT3, EXT4, FAT, FAT32, HFS+
Сетевой интерфейс iSCSI макс. 512 внутренних томов
Максимальное количество iSCSI LUN 256
Количество учетных записей пользователей, до 2048
Количество групп пользователей, до 256
Режимы записи непрерывный, обнаружение движения
Висота 44
Опис

Придбати NAS Synology RS818+ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

NAS Synology RS818 + залишається з чотирьохядерним процесором, механізмом апаратного шифрування AES-NI, чотирма LAN-портами 1GbE, а також додатковою підтримкою мережевої карти 10GbE. Ця система являє собою високопродуктивне і масштабується, для зберігання даних, яке дозволяє обмінюватися файлами з різних платформ, виконувати централізоване резервне копіювання даних, а також захищати критично важливі ресурси.

Btrfs: ефективність сховища наступного покоління. Файлова система Btrfs використовує передові технології зберігання даних для вирішення завдань управління, що стоять перед сучасними великими підприємствами. Гнучка система загальних папок і квот користувачів забезпечує комплексне управління квотами у всіх облікових записах користувачів і у всіх загальних папках

Технологія Snapshot Replication забезпечує копіювання даних за розкладом і захист збережених даних за допомогою тисячі двадцять-чотири резервних копій загальних папок і 65 000 загальносистемних знімків

Відновлення даних на рівні файлів і папок прискорює процес відновлення даних і робить його більш гнучким. Автоматичне самовідновлення файлів виявляє і відновлює пошкоджені файли без втручання користувачів. Спільна робота в приватному хмарі в реальному часі.

Office - це спеціальний пакет для спільної роботи, який поєднує в собі зручність загальнодоступних хмарних середовищ з конфіденційністю і безпекою приватних хмарних сховищ. З його допомогою можна спільно працювати над документами і електронними таблицями в захищеному середовищі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані