Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6950 с Wi-Fi (P4C78A) - AT048684 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6950 с Wi-Fi (P4C78A) - AT048684 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6950 с Wi-Fi (P4C78A)

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6950 с Wi-Fi (P4C78A) - AT048684

Код товару: AT048684
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ струйний, Інтерфейси Wi-Fi, RJ-11, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 225 аркушів
Максимальна швидкість монохромного друку 29 стр/мин
Максимальна швидкість кольорового друку 24 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 99 шт
Оптична роздільна здатність сканера 1200 х 1200
Розрядність кольорового сканування 24 біт
Місткість вихідного лотка 60 аркушів
Висота 229 мм
Глибина 518 мм
Вага 7.7
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6950 с Wi-Fi (P4C78A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6950 з Wi-Fi (P4C78A) - рішення для бізнесу. Виконуйте кольоровий друк професійної якості, яка в два рази дешевше в порівнянні з лазерними принтерами *. Економте папір і виконуйте більше завдань за той же час. Оцініть зручність функцій бездротової друку і простоту настройки з мобільних пристроїв,.
Чудовий рівень професійної офісної кольорового друку
Економте на кольорового друку професійної якості завдяки практично вдвічі меншою вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами.
Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в п'ять разів збільшити обсяг чорно-білого друку.
Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, графіків і багато чого іншого.
Оригінальні пігментні чорнило HP допомагають створювати довговічні відбитки, стійкі до впливу вологи і не вицвітають протягом десятиліть.
Зручність мобільного друку, проста настройка з мобільного пристрою.
З легкістю виконуйте друк практично з будь-якого смартфона або планшета.
Підключіть смартфон або планшет до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі.
Користуйтеся мобільного печаткою і надайте доступ до МФУ інших пристроїв з підтримкою бездротового зв'язку.
Додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю управляти завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв.
Встигайте виконати більше завдань за той же час
Розвивайте бізнес швидше завдяки високій швидкості друку, сканування та копіювання.
Скоротіть витрати паперу до 50% завдяки автоматичного двостороннього друку.
Пристрій автоматичної подачі документів на 35 сторінок забезпечує швидку факсимільний зв'язок, сканування та копіювання багатосторінкових документів.
Користуватися сенсорним екраном так само легко, як і смартфоном. З його допомогою можна швидко виконувати основні завдання.
Гнучке рішення для бізнесу і для будинку. Кольоровий друк професійної якості допоможе вам виділитися серед інших. Мобільний друк і проста настройка підключення мобільних пристроїв. Висока швидкість дозволяє реалізовувати проекти без уповільнення роботи. Принтер з підтримкою динамічної безпеки. Призначений для використання тільки з картриджами, забезпеченими оригінальної мікросхемою HP. Картриджі з мікросхемами інших виробників можуть не працювати, а працюють в даний час можуть не працювати в майбутньому. Економічні кольорові картриджі для професійного друку в домашньому офісі.
Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в 2,5 рази збільшити обсяг друку. Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, графіків і багато чого іншого. Оригінальні пігментні чорнило HP допомагають створювати довговічні відбитки, стійкі до впливу вологи і не вицвітають протягом десятиліть.
 Використовуйте роздільні картриджі для економного друку. При необхідності можна замінити лише витрачений картридж, а не весь блок цілком. Зручність мобільного друку, проста настройка з мобільного пристрою З легкістю виконуйте друк практично з будь-якого смартфона або планшета. Підключіть смартфон або планшет до принтера і легко друкуйте без підключення до мережі. Користуйтеся мобільного печаткою і надавайте доступ до МФУ інших пристроїв з підтримкою бездротового зв'язку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані