Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA) - AT050221 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA) - AT050221 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA)
Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA)
Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA)
Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA)
Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA)
Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA)

Ноутбук MSI GE63-8RF (GE63RGB8RF-274UA) - AT050221

Код товару: AT050221
Немає в наявності
Короткий опис:

15.6', 4К (3840x2160), IPS, Intel Core i7 8750H (до 4.1 ГГц), 32 ГБ, 1 ТБ, 512 ГБ, NVIDIA Geforce GTX 1070, 8 ГБ (No ODD, Bluetooth, Wi-Fi, LAN) 45), Windows 10 Home 64bit, 6 cell, 2.5 кг, Black

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1070
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Ultra HD (4K) (3840x2160)
Процесор Intel Core i7-8750H
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ
Тип ноутбука Игровой
Кардрідер 3-в-1
Веб-камера 1 MP (HD)
Інтерфейси і підключення 1 x miniDisplayPort, 1xHDMI, 3 x USB 3.1, LAN 10/100/1000 Мбит/с (Gigabit Ethernet)
Колір корпусу Black
Вага 24.9 кг
Бездротові технології Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Додатково подсветка клавиатуры
Особливості Mystic Light: полноцветная подсветка с гибкой регулировкой
Тип оперативної пам'яті DDR4 - 2400 МГц
Аудіосистема HDA (High Definition Audio)
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Опис
ЗАПАЛЮЙ У ГРІ!
GE63/73 Raider RGB - це яскраві ігрові ноутбуки, наділені яскравим підсвічуванням і виконані в стильному корпусі, чий дизайн ґрунтується на образі екзотичного суперкара. Запалюйте у кожній грі з цими красивими та потужними пристроями, наділеними найновішою геймерською функціональністю!
КРАСИВИЙ ПІДСВІТЛО ДЛЯ ЯРКОГО НОУТБУКА
Нові ноутбуки серії GE Raider RGB виглядають дуже яскраво за рахунок яскравого підсвічування клавіатури і кришки дисплея, причому дві ці області, що підсвічуються, можуть працювати синхронно або роздільно. Це означає, що доступні 16.8 мільйони різних кольорів!
НАЛАШТУВАННЯ КОЖНОЇ КЛАВИШІ
Підсвічування клавіатури нових моделей серії Raider RGB налаштовується індивідуально для кожної клавіші – за допомогою програми SteelSeriesEngine 3. Можна навіть використовувати підсвічування як індикатор будь-якого параметра у запущеній грі.
GEFORCE GTX – ВІРНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ІГР
Максимальна продуктивність, найсучасніші ігрові технології та найрозвиненіша геймерська екосистема – ідеальне рішення для всіх любителів комп'ютерних ігор!
ШВИДКІСТЬ
Завдяки надшвидким транзисторам FinFET, новітній високошвидкісній пам'яті та підтримці DirectX 12, відеокарти GeForce GTX 10-ї серії забезпечують у 3 рази більшу продуктивність у порівнянні з попереднім поколінням та дозволяють отримати максимум вражень від сучасних комп'ютерних ігор.
ВИГРАВАЙ НА МІЛІСЕКУНДИ ШВИДШЕ – ПЕРШІ У СВІТІ НОУТБУКИ З ДИСПЛЕЯМИ 120ГЦ/3МС* (ОПЦІОНАЛЬНО)
Будучи єдиними ігровими ноутбуками здисплеєм 120Гц/3мс, серія GE стане твоїм надійним компаньйоном, який не дасть упустити жодної деталі під час динамічного геймплею. Частота оновлення екрана 120 Гц і передача кольору 94% NTSC забезпечили неперевершену реалістичність зображення і приголомшливі відчуття від ігрового процесу.
ПІДКЛЮЧЕННЯ ЗОВНІШНІХ МОНІТОРІВ
Грати приємніше за великим екраном, а ще приємніше, коли можна створити конфігурацію з двох моніторів та отримати панорамне зображення. Саме це дозволяє зробити технологію Matrix Display. Використовуючи інтерфейси HDMI* та mini-DisplayPort 1.2, до ноутбука підключаються відразу два зовнішні монітори або HD-телевізори, причому з підтримкою роздільної здатності 4K/Ultra-HD (3840х2160 пікселів). Такі мультимоніторні конфігурації чудово підійдуть для ігор та інших мультимедійних програм.
ТЕХНОЛОГІЯ TRUE COLOR
MSI об'єднала зусилля з компанією Portrait Displays, Inc. у розробці нового високоточного стандарту виготовлення дисплеїв. MSI True Color гарантує ідеальну передачу кольору кожного пікселя на ноутбуках MSI. Заводське калібрування та тестування панелей підняли точність передачі колірного простору sRGB практично до 100%. Ми досягли найвищої деталізації зображення та чудової колірної вірності наших дисплеїв.
РІВНЯННЯ НА СТЕРЕОСКОПІЮ!
TriDef VR дозволяє грати в улюблені ігри у стерео-режимі на VR-шоломі. Завдяки провідній технології трансформації 2D-контенту в 3D – GenMe – ігри на базі DirectX 9, 10 та 11 перетворюються на реалістичні VR-декорації. Відтепер користувачі таких VR-шоломів як Oculus Rift та HTC Vive зможуть побачити улюблені 2D-ігри у стерео-режимі. Крім того, TriDef VR дозволяєкерувати грою поворотом VR-шолома та контролерами!
ПІДТРИМКА ОПЕРАТИВНОЇ ПАМ'ЯТІ DDR4-2400
Цей ноутбук оснащується пам'яттю DDR4, що працює на неймовірно високій частоті – 2400 МГц, тому її продуктивність (швидкість читання та запису даних – 32 та 36 ГБ/с, відповідно) значно перевищує можливості її попередниці DDR3-1600. Оперативна пам'ять DDR4-2400 – це новий стандарт для екстремально швидких ігрових ноутбуків!
РЕВОЛЮЦІЙНИЙ МОДУЛЬ ОХОЛОДЖЕННЯ ДЛЯ ПРОДВИНУТОГО ГЕЙМІНГУ
Нова технологія MSI Cooler Boost 5 відрізняється 2-ма модулями охолодження, 2-ма вентиляторами Whirlwind Blade, 7-ма тепловими трубками і 4-ма напрямками вихлопу. Інтенсивність та ефективність відведення тепла оптимально узгоджені з потужністю встановлених компонентів. Це дозволило досягти підвищеноїпродуктивності та зниженої температури відеокарти рівня GTX 1070.
У 5 РАЗІВ БІЛЬШЕ ІНШИХ ВИЩЕ ГУЧНІСТЬ, БІЛЬШЕ РЕЗОНАНСУ, НЕДОСИГАНЕ ЯКІСТЬ
Нові гігантські динаміки у складі першокласної акустичної системи Dynaudio дозволять відчути рев моторів, вибухи та падіння будівель у грі як ніколи виразно. 2 динаміки + 2 вуфери в незалежних резонансних камерах створюють неймовірно реалістичне звучання аудіоефектів. Отримай справжнє задоволення від комплексної аудіосцени!
ДОДАТОК NAHIMIC 3 – ЗАВОРОЖУЮЧИЙ ЗВУК
Програмне забезпечення Nahimic 3 дозволяє зануритися в атмосферу комп'ютерної гри набагато глибше за рахунок неймовірно реалістичних просторових звукових ефектів. Маючи простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, ця програма такожнадає можливість гнучкого настроювання звучання під різні типи аудіоматеріалів (музика, фільми, голосовий зв'язок).
SILVER LINING PRINT
З підсвічуванням символів на клавішах ніч тобі більше не завада. Насолоджуйся повнокольоровим підсвічуванням клавіатури SteelSeries та її довговічністю, яка не перестане радувати тебе навіть через роки старанного геймінгу.
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані