Кулер до процесора АARDWOLF PERFORMA 7X (APF-7X-92LED) - AT050254 - купити Кулери до процесорів в Києві й Україні, доступні ціни на Кулер до процесора АARDWOLF PERFORMA 7X (APF-7X-92LED) - AT050254 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить телевизор в нашем магазине, а также компьютер монитор с доставкой по Лисичанску.
  • Предлагаем вам товар кухонные вытяжки, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам коса триммер, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с кредитных карт, либо степлер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на самоклеящихся этикеток, предлагаем вам сделать выбор камера морозильная и заказать с доставкой в Львове.
  • Быстро и удобно купить мышь пк, обратите внимание на водонагреватель, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Кулер до процесора АARDWOLF PERFORMA 7X (APF-7X-92LED)

Кулер до процесора АARDWOLF PERFORMA 7X (APF-7X-92LED) - AT050254

Код товару: AT050254
Немає в наявності
Короткий опис:
Під сокети FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2, 939, 754, 1156, 1155, 1150, 775, AM4, 1151, 940, Діаметр вентиляторів 92 мм, Тип системи охолодження активна (кулер), Для процесорів до процесоров AMD, до процесоров INTEL, Матеріал радіатора алюміній, Система підшипників кульковий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AARDWOLF
Под сокеты FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2, 939, 754, 1156, 1155, 1150, 775, AM4, 1151, 940
Диаметр вентиляторов 92 мм
Тип системы охлаждения активная (кулер)
Для процессоров AMD, INTEL
Система подшипников шариковый
Материал радиатора алюминий
Максимальная скорость вращения вентиляторов 2100 об/мин
Опис

Придбати Кулер до процесора АARDWOLF PERFORMA 7X (APF-7X-92LED) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Система процесорного охолодження Performa Aardwolf 7X з LED підсвічуванням вентилятора буде не тільки ефектно виглядати у вашій комп'ютерній системі, але і забезпечить ефективне охолодження її компонентів.

Подвійний радіатор V-подібної форми складається з двох автономних частин.
Дані особливості конструкції знижують опір повітря і активізують його переміщення, тим самим забезпечують ефективність охолодження.

Технологія 'теплових трубок прямого контакту' дозволяє передавати тепло від центрального процесора безпосередньо до радіатора.

92 мм вентилятор з синім LED-підсвічуванням на кульковому підшипнику тривалого терміну експлуатації працює тихо і завдяки особливостям форми лопатей, активно відводить тепло.
Лопаті у формі акулячих плавників знижують турбулентність повітряного потоку і збільшують ефективність охолодження.

Наявність регулятора PWM дає можливість автоматично керувати швидкістю обертання вентилятора залежно від температури процесора.

В комплекті - термопаста AF-TGM2.
AF-TGM2 оптимізує охолоджуючі характеристики кулера і сприяє активній передачі тепла між центральним процесором і радіатором.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані