Ноутбук Acer Aspire 5 A517-51G-55J5 (NX.GSXEU.014) - AT050269 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Acer Aspire 5 A517-51G-55J5 (NX.GSXEU.014) - AT050269 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Acer Aspire 5 A517-51G-55J5 (NX.GSXEU.014)

Ноутбук Acer Aspire 5 A517-51G-55J5 (NX.GSXEU.014) - AT050269

Код товару: AT050269
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150, Діагональ дисплея 17.3", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм SSD 128 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ, Операційна система Endless OS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150
Об'єм HDD 2 ТБ
Операційна система без операційної системи
Діагональ дисплея 17.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8250U
Об'єм оперативної пам'яті 12 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія Acer Aspire
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 3
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості украинская клавиатура
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Acer Aspire 5 A517-51G-55J5 (NX.GSXEU.014) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Acer Aspire 5 A517-51G-55J5 (NX.GSXEU.014)
Оптимізовано для комфортної роботи. Кожен елемент Aspire 5 ретельно продуманий для максимальної ефективності, практичності і зручності повсякденного використання. Захищений сканером відбитків пальців. Включайте пристрій і входите в систему завдяки вбудованому в кнопку харчування сканера відбитка пальця і ??технології Windows Hello. Зручне рішення. Завдяки автоматично висувається підставці і ергономічному кріпленню ви можете з легкістю відрегулювати кут нахилу екрану. Чудовий дизайн. Металева кришка з ребристими краями не тільки забезпечує захист від вислизання при перенесенні і міцність, але і додає дизайну ноту розкоші.

Клавіатура з магнітним кріпленням. Ергономічна повнорозмірна клавіатура з кріпленням на магнітах забезпечує швидкий набір тексту, а також надійно защіщет екран. Поєднання якості і функціональності. Від'єднайте екран і дивіться свої улюблені фільми або показуйте контент колегам в чудовій якості. Чудове охолодження. Для тихої роботи комп'ютера без вентилятора потрібно альтернативна система охолодження. Система LiquidLoop дозволить вам насолоджуватися тишею. Тривалий час автономної роботи. Час автономної роботи складає до 10.5 годин, а це значить, що ви можете використовувати пристрій цілий день. Покращений звук. Технології Acer TrueHarmony і Smart Amplifier забезпечують найвищу якість звуку.

Заснована в 1976 році, компанія Acer спеціалізується на наданні IT-послуг і виробництві апаратного і програмного забезпечення, а також займається дослідженням, розробкою, маркетингом, продажем і обслуговуванням інноваційних продуктів для поліпшення якості життя користувачів. В асортименті продуктів Acer - настільні комп'ютери, монітори, проектори, сервери, планшети, смартфони і носяться на тілі пристрою. Компанія також розробляє хмарні рішення, які об'єднують Інтернет речей в єдине ціле.

ACER в Тайвані - це компанія, яка, виробляючи готові системи, ноутбуки та, а останнім часом і смартфони, справила великий вплив на ринок комп'ютерів. Вона вважається однією з найвпливовіших корпорацій. У переліку виробленої нею продукції також проекційне обладнання, побутова електроніка і різна периферійні пристрої та комплектуючі. Штаб-квартира корпорації розташована в Тайпеї, Тайвань. Представництва і заводи компанії розкидані по всій планеті. Вони надійно забезпечують роботою тисячі людей. Продукція компанії дуже популярна в багатьох країнах, особливо в країнах СНД.

На початку нинішнього століття була проведена величезна реструктуризація, яка змогла омолодити обважнілу компанію. В результаті з'явилася Acer Group, в яку увійшли три складові - Acer, Wistron і BenQ. Спочатку Acer Group з'явилася на світ у вигляді маленької комп'ютерної компанії Mulitech International, яку заснував в 1976 році Стен Ши. Через лічені роки, за рахунок субсидій від уряду їй вдалося освоїти масовий випуск в Тайвані IBM-сумісних комп'ютерів. Саме з тих пір почалося виробництво недорогих комп'ютерів. Компанія відкриває представництва в Японії і Німеччині. Добре розвинені різні підрозділи, в назві яких вже присутнє слово «acer». Наприклад, Acer Peripherals, з якої потім народиться бренд BenQ. В даний час Acer Group належить чотири бренду. Крім Acer, це також Packard Bell, Gateway і eMachines.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані