Ноутбук Dell Latitude 5490 (N073L549014_W10) - AT051717 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Latitude 5490 (N073L549014_W10) - AT051717 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Dell Latitude 5490 (N073L549014_W10)

Ноутбук Dell Latitude 5490 (N073L549014_W10) - AT051717

Код товару: AT051717
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro 64bit Russian, Вага 1.6 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-7300U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Dell Latitude
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB-C, VGA, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.6 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Latitude 5490 (N073L549014_W10) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Працюйте скрізь, де б ви не були.
Ноутбук з діагоналлю 14" в малому форм-факторі, що забезпечує поліпшений захист, надійність і простоту експлуатації. Конструкція ноутбука забезпечує його універсальність і надає всі необхідні бізнес-функції.

Можливість роботи в будь-якому місці
Неперевершений рівень безпеки Latitude, його широкі можливості та аксесуари дозволять вам працювати ефективніше, оскільки ваш успіх залежить від продуктивності офісної роботи, де б ви не були.

Захист, який не підведе
Простота входу в систему. Інфрачервона камера, яка розпізнає обличчя і забезпечує швидкий і безпечний доступ, дозволяє використовувати функцію входу Windows Hello.

Надійна автентифікація. Latitude 5490 пропонує різні варіанти забезпечення безпеки, що відповідають будь-яким потребам. До функцій захисту від несанкціонованого доступу відносяться пристрої багатофакторної аутентифікації, такі як сканер відбитків пальців, контактний пристрій зчитування смарт-карт із сертифікацією FIPS 201 і безконтактний пристрій зчитування смарт-карт NFC.

Захист від атак. Dell ControlVault 2 з сертифікацією FIP 140-2 третього рівня являє собою надійне рішення для зберігання і обробки паролів, біометричних шаблонів і кодів безпеки.

Простота управління. Унікальні розширення Dell для технологієї vPro дозволяють управляти парком пристроїв у віддаленому режимі і містять інструменти для діагностики навіть вимкнених систем.

Встигне і за вами і за вашою роботою
Потужність і продуктивність. Скористайтеся видатною продуктивністю процесора Intel Dual Core 7-го покоління або Intel Quad Core 8-го покоління. Широкий спектр можливостей системи зберігання даних від жорсткого диска до накопичувачів M. 2 PCIe NVMe розширить можливості вашого Latitude 5490 при виконанні робочих завдань.

Продумана конструкція. Виберіть необхідний роздільну здатність (HD, Full HD або Full HD з функцією сенсорного введення) і працюйте впевнено завдяки потрібній якості зображення. Акумулятора вашого ноутбука Latitude вистачить на весь робочий день, а якщо потрібен запас на кілька днів, то беріть з собою акумулятор Dell Power Companion.

Думайте не про ноутбук, а про свою роботу. Надзвичайно надійні системи пройшли 17 випробувань за стандартами MIL STD 810G і забезпечать вам можливість безпечної роботи, де б ви не знаходилися.

Підключайтеся до потрібної мережі. Великий набір варіантів бездротового зв'язку, включаючи мобільний широкосмуговий доступ, що дозволяє працювати в будь-якому місці, у тому числі у переповнених офісних просторах.

Універсальні можливості стикування
Стикувальний модуль Dell Dock | WD15: підключайте ваш Latitude, а також один або два дисплеї з роздільною здатністю Full HD і інші периферійні пристрої всього через один кабель з роз'ємами DisplayPort і USB Type-C.

Стикувальний модуль Dell Dock з підставкою для монітора | DS1000: Покажи своє робоче місце завдяки стикувальному модулю, суміщеного з підставкою для монітора, підключаючи Latitude до двох дисплеїв з роздільною здатністю Full HD по інтерфейсу USB-C.

Захищеність
Тільки пристрої Dell оснащуються як найкращими в галузі системами шифрування і аутентифікації, в тому числі опціональним сенсорним зчитувачем відбитків пальців, так і передовими функціями захисту від шкідливого ПЗ, готовими до роботи без додаткового налаштування. Крім того, програмне забезпечення Protected Workspace забезпечує захист ваших даних у всіх кінцевих системах, у тому числі на зовнішніх носіях, дисках з самошифруванням і загальнодоступних хмарних сховищах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані