Ноутбук ASUS Zenbook UX461UN (UX461UN-E1005T) - AT051793 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS Zenbook UX461UN (UX461UN-E1005T) - AT051793 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук ASUS Zenbook UX461UN (UX461UN-E1005T)

Ноутбук ASUS Zenbook UX461UN (UX461UN-E1005T) - AT051793

Код товару: AT051793
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce MX150
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS Zenbook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.4 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Додатково + cумка, + стілус
Опис

Придбати Ноутбук ASUS Zenbook UX461UN (UX461UN-E1005T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

ZenBook Flip
Zenbook Flip поєднує в собі елегантну вишуканість ультрабуків серії Zenbook зі зручністю і універсальністю трансформерів, оснащених відкидається на 360° дисплеєм. Це ультратонкі, ультралегкий і стильний пристрій може бути і ноутбуком, планшетом, і чим більшим. Він створений, щоб бути з вами скрізь, в будь-якій ситуації. Встановлений у ньому процесор Intel Core з легкістю впорається з будь-якими повсякденними завданнями, а його батареї вистачає на цілих 12 годин роботи без підзарядки!

Витончений стиль
ZenBook Flip являє собою шедевр з точки зору дизайну. Він виконаний в тонкому і водночас міцному алюмінієвому корпусі монолітною. Має елегантний дизайн сімейства ZenBook з вишуканою обробкою.

Висока інженерне мистецтво
ZenBook Flip обладнаний сенсорним дисплеєм з інноваційним механізмом кріплення, який дозволяє розкривати ноутбук на 360 градусів і надійно утримує дисплей точно в заданому положенні. Шарнірний механізм виділяється стильним золотистим покриттям, додаючи ноутбука відтінок розкоші. Щоб гарантувати надійність роботи даного механізму, тестові зразки ZenBook Flip піддаються 20 000 операцій відкриття/закриття кришки дисплея.

Точна передача кольору, під будь-яким кутом
Краще один раз побачити. Сенсорний екран ZenBook Flip з відтворює 72% колірного простору NTSC і може похвалитися високою яскравістю. Таким чином, він може показувати більше відтінків, а також відображати їх точніше і яскравіше, ніж будь-який стандартний дисплей ноутбука, і незалежно від кута, під яким користувач дивиться на екран.

Цілий день без підзарядки
Процесор, встановлений в ZenBook Flip, володіє відмінною продуктивністю і високою енергоефективністю, а акумулятор до ноутбука забезпечує 12 годин автономної роботи. ZenBook Flip ідеально підходить для мобільного стилю життя.

Висока продуктивність.
В апаратну конфігурацію ZenBook Flip входять процесор Intel Core, достатньо оперативної пам'яті і швидкий твердотільний накопичувач. З таким технічним оснащенням цей ноутбук готовий до будь-якої задачі, незалежно від ступеня її складності.

Швидкий і стабільний Wi-Fi
ZenBook Flip обладнаний новітнім модулем Wi-Fi стандарту 802.11 ac зі швидкістю передачі даних 867 Мбіт/с – це в три рази вище, ніж у попереднього покоління Wi-Fi. Підтримка бездротової технології Intel WiDi дозволяє виводити зображення для перегляду на WiDi-сумісному телевізорі.

Сенсорний екран
На відміну від більшості сенсорних ноутбуків, ZenBook Flip використовується високоточна панель, в якій контактні сенсори розташовані з інтервалом 6 мм. Завдяки цьому гарантується швидкий і точний відгук на кожен дотик.

Комфортна клавіатура
Повнорозмірна клавіатура ZenBook Flip відрізняється оптимальним ходом клавіш (1.5 мм), а завдяки монолітної конструкції вона не прогинається. При перекладі пристрою в режим планшета клавіатура і тачпад автоматично блокуються.

Високоточний тачпад
Тачпад, яким оснащується Zenbook Flip, володіє високою чутливістю і підтримує безліч різних жестів, реалізованих в Windows: дотик, скролінг, масштабування, перетягування і т. д. За їх коректне і швидке розпізнавання відповідає спеціальна технологія ASUS Smart Gesture.

Аудіотехнологія SonicMaster
Мультимедійні можливості ZenBook Flip доповнює розроблена спільно з фахівцями Harman/Kardon, технологія SonicMaster, що представляє собою комплекс апаратних і програмних засобів поліпшення якості звуку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані