Ноутбук HP EliteBook x360 1030 G3 (4QY36EA) - AT052342 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP EliteBook x360 1030 G3 (4QY36EA) - AT052342 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук HP EliteBook x360 1030 G3 (4QY36EA)

Ноутбук HP EliteBook x360 1030 G3 (4QY36EA) - AT052342

Код товару: AT052342
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Трансформер, Об'єм SSD 512 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro 64bit, Вага 1.3 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 500 ГБ
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Трансформер
Серія HP EliteBook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB-C
Вага 1.3 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості водонепроницаемая клавиатура, подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук HP EliteBook x360 1030 G3 (4QY36EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук HP EliteBook x360 1030 G3 (4QY36EA) - оновлений трансформер від світового бренду. Є вишуканим прикладом копіткої роботи дизайнерів, адже залучає формами, кольором і глянцевим логотипом на кришці.

Оснащений 13.3 "дюймовим сенсорним екраном, який є особливою частиною цієї моделі, адже приховує фантастичну здатність - рухатися на кут 360 градусів. Тобто HP EliteBook x360 1030 G3 забезпечує користувача будь-якого положення роботи відповідно до ситуації і місцем, що є величезним плюсом в постійних відрядженнях і поїздках.

Виконати будь-які завдання, починаючи з показу презентацій і закінчуючи важливими розрахунками, HP EliteBook x360 1030 G3 допомагає його потужна начинка - процесор Intel Core i7-8550U і 16 ГБ оперативної пам'яті. Використання внутрішньої пам'яті SSD типу дозволило зменшити рівень шуму пристрою при роботі і поліпшити ударостійкість, що є важливим для портативних пристроїв, щодня транспортуються.

Підтримка карт пам'яті і наявність сучасного роз'єму USB Type-C розширює можливості користувача і дозволяє проводити синхронізацію ноутбука не тільки для передачі даних, але і для зарядки своїх сучасних гаджетів, безпосередньо від пристрою. HP EliteBook x360 1030 G3, поєднуючи в собі сучасні технологічні можливості і діловий стиль, стане ідеальним вибором для тих, хто хоче домогтися більших успіхів і підкорити нові вершини.

Хьюлетт-Пакард (анг. Hewlett-Packard) - найбільший американський виробник, генеральний офіс якого розміщений в Каліфорнії, в Пало-Альто. HP народилася в 1939 році. Її творці - випускники Стенфордського університету У. Хьюлетт і д. Паккврд. Вони задумали виробляти тестуючі і вимірюють пристрою.

Сьогодні HP - найбільший в світі постачальник сучасних технологій, як кінцевим користувачам, так і корпораціям-виробникам власної продукції. Компанія пропонує сучасні рішення в області пристроїв доступу, друку, зображення, рішення в сфері ІТ-інфраструктури, ПК, а також надає послуги з аутсорсингу, системної інтеграції і здійснює сервісну підтримку підприємствам малого і середнього бізнесу.

У 2002 році HP стала випускати персональні комп'ютери, увійшовши в об'єднання з Compaq. Сьогодні компанія - лідер даного напрямку виробництва. В її виробництві зайнято 150 000 працівників, оборот компанії за рік - понад 107 мільярдів доларів. Такі показники говорять про те, що компанія HP є найбільшою в світі компанією, що створює продукти в сфері інформаційних технологій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані