Ноутбук Lenovo ThinkPad P52s (20LB000JRT) - AT052344 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Lenovo ThinkPad P52s (20LB000JRT) - AT052344 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук Lenovo ThinkPad P52s (20LB000JRT)

Ноутбук Lenovo ThinkPad P52s (20LB000JRT) - AT052344

Код товару: AT052344
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA Quadro P500, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 1 ТБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Відеокарта NVIDIA Quadro P500
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Ultra HD (4K) (3840x2160)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 1 ТБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Lenovo
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 2.0 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Lenovo ThinkPad P52s (20LB000JRT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Lenovo ThinkPad P52s (20LB000JRT)

Потужність настільного комп'ютера і мобільність ультрабука. Використовуйте в дорозі неперевершену продуктивність чотирьох ядерного процесора мобільної станції ThinkPad P52s Цей високопродуктивний ультрабук оснащений процесором Intel® Core ™ 8-го покоління, відеокартою NVIDIA® Quadro професійного рівня, засобами захисту бізнес-класу і поліпшеними засобами комунікацій. Відмінний вибір для дизайнерів, інженерів і фахівців з комп'ютерної графіки

Висока продуктивність. Ще ніколи продуктивність ноутбука не була настільки висока. Процесор Intel® Core ™ 8-го покоління в поєднанні з вбудованими засобами захисту піднімає рівень роботи і творчості на нову висоту. Удосконалена архітектура і графічна карта NVIDIA® Quadro® c 2 ГБ відеопам'яті GDDR5 забезпечують неперевершене швидкодію. Простий у використанні ноутбук ThinkPad P52s може бути налаштований у відповідності з вашими фінансовими можливостями. Розкрийте свій творчий потенціал з першого запуску.

Свобода від кабелів. В конфігурації з двома акумуляторами продуктивний і при цьому легкий і тонкий ноутбук ThinkPad P52s дозволяє працювати в автономному режимі цілий день. На зустрічі з клієнтом, на робочому місці в офісі або в поїздці вам завжди гарантовано успішне вирішення будь-яких завдань в будь-якому місці - завдяки підтримці технології Power Bridge. Удосконалена архітектура і графічна карта NVIDIA® Quadro® c 2 ГБ відеопам'яті GDDR5 забезпечують неперевершене швидкодію. Виберіть модель ThinkPad P52s з дисплеєм, що має дозвіл 4K (3840 x 2160), щоб насолоджуватися неперевершеною якістю зображення і графічних ефектів.

Безпека корпоративного рівня. Ноутбук ThinkPad P52s оснащений засобами бізнес-класу, які забезпечують безпеку, покращують управління і підвищують ефективність роботи. Завдяки довіреній платформенному модулю (TPM), вдосконаленому сканера відбитків пальців, ІК-камері з підтримкою технології розпізнавання осіб Windows Hello або HD веб-камері з підтримкою технології ThinkShutter, гарантований захист даних і недоторканність приватного життя. Конструкція ергономічної клавіатури зі світлодіодним підсвічуванням, оптимізована під ОС Windows, дозволяє ефективно працювати навіть в умовах слабкої освітленості.

Високошвидкісне підключення. Обмінюйтеся даними між ноутбуком ThinkPad P52s і іншими вашими пристроями за допомогою технології USB-C Thunderbolt ™ 3, яка підтримує одночасне підключення як дисплеїв з високою роздільною здатністю, так і високошвидкісних пристроїв зберігання даних. І крім того, є місце для двох портів USB 3.0 і двох портів USB-С. Ця модель оснащена адаптером WWAN (опціонально), що робить її по-справжньому мобільного. Завдяки підключенню до мережі LTE-A оператора стільникового зв'язку ви завжди будете на зв'язку.

Lenovo Group Limited -комп'ютерна компанія Китаю, що має реєстрацію в Гонконзі і займає четверте місце в світі по виробництву ПК. Ці відомості успішності компанії наведені за результатами 2007 року. Попереду компанії за цим показником знаходяться фірми HP, Dell, Acer. Генеральний офіс фірми розміщений в американському місті Перчейз, штаті Нью-Йорк. Компанія спеціалізується на розробці та виробництві ПК, КПК, фірмі належать розробки сєверов, відеопроекторів і моніторів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані