Ніж Ganzo G732-CA камуфляж (G732-CA) - AT052633 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G732-CA камуфляж (G732-CA) - AT052633 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж Ganzo G732-CA камуфляж (G732-CA)

Ніж Ganzo G732-CA камуфляж (G732-CA) - AT052633

Код товару: AT052633
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 95 мм, Матеріал клинка нержавіюча сталь, Вага 125 г, Загальна довжина 215 мм, Товщина клинка 3 мм, Матеріал рукояті стеклотекстолит G-10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 95 мм
Материал клинка нержавіюча сталь
Общая длина 215 мм
Толщина клинка 3 мм
Материал рукояти стеклотекстолит G-10
Замок Liner Lock
Виробник Ganzo
Вага 125 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G732-CA камуфляж (G732-CA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Ganzo G732-CA камуфляж (G732-CA) з першого погляду привертає увагу дизайном. У нього широкий клинок незвичайної форми з отвором круглої форми, який виконує роль шпенька для відкривання. Рукоятка підігнана під форму руки, а її колір покупець вибирає з чотирьох можливих варіантів. Але уваги заслуговує не тільки дизайн ножа, а й матеріали, з яких він виготовлений.

Для клинка виробники вибрали добре відому марку сталі - 440С. Це нержавіючий сплав високої якості, який широко використовується для виробництва ножів середнього цінового сегмента. Ця сталь дозволяє провести загартування до твердості близько 58 одиниць відповідно до шкалою Роквелла. Довжина клинка ножа дорівнює 9,5 см при товщині його обуха 0,33 мм. Поверхня клинка відшліфована і ріжуча кромка отримала класичну рівну заточку, яка використовується в роботі практично з будь-якими матеріалами.

Основа рукоятки Ganzo G732 також металева, але на металі закріплені накладки з G10. Це сучасний вид композитного пластика, що складається зі скловолокна і епоксидної смоли. Йому легко надати необхідну форму і пофарбувати накладки в обраний колір. У хвості рукоятки є невеликий отвір для приєднання темляка. А ближче до клинку прикручена металева кліпса для поясного ременя, яка тримається на трьох болтах.

У готовому до виконання робіт вигляді, Ganzo G732 має довжину 215 мм. У складеному ж він легко поміщається в кишеню. Щоб клинок не міг випадково відкритися, він фіксується механізмом Liner-Lock. Ножовий замок такої конструкції дуже простий, але ефективний і цілком виключає можливість випадкового спрацьовування.

Ножі супроводжують людину протягом усього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На рибалці, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться хороший ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.

Ganzo - це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані