Мультитул Gerber Dime Micro Tool (31-001132) - AT052672 - купити Мультитули в Києві й Україні, доступні ціни на Мультитул Gerber Dime Micro Tool (31-001132) - AT052672 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультитул Gerber Dime Micro Tool (31-001132)

Мультитул Gerber Dime Micro Tool (31-001132) - AT052672

Код товару: AT052672
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип брелок, Кількість інструментів 10, Інструменти в комплекті шліцьова викрутка, Плоскогубці, Пінцет, Ножиці, Напилок, ніж для відкриття упаковки, Ніж, Кусачки, Викрутка хрестова, Відкривачка для пляшок, Вага 62 г, Довжина 7 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Инструменты в комплекте шлицевая отвертка, Плоскогубцы, Пинцет, Открывалка для бутылок, Отвертка крестовая, Ножницы, нож для вскрытия упаковки, Нож, Нап
Довжина 7 см
Тип брелок
Виробник Gerber
Вага 62 г
Опис

Придбати Мультитул Gerber Dime Micro Tool (31-001132) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультитул Gerber Dime Micro Tool (31-001132)
Всю продукцію компанії «Gerber» відрізняє висока якість і надійність. Представлена ??модель також має ці характеристиками.

 Мультитул в своєму арсеналі має такі інструменти:
плоскогубці з функцією кусачок;
гострий клинок з прямою заточкою;
хрестоподібна і плоска викрутки;
ключ для відкривання пляшок;
напилок;
пінцет;
підпружинені ножиці.


У складеному вигляді гаджет в чомусь нагадує два складених один на одного складаних ножа, при цьому довжина гаджета складає майже 7 см. В робочому стані довжина мультитула збільшується більш ніж в півтора рази і становить близько 11 см. Відмінною рисою даної моделі є те, що в складеному стані є можливість використовувати ключ для відкривання пляшок, розташований на одному з кінців гаджета. На другому ж кінці є кільце, за яке можна кріпити мультитул до екіпіровці або одязі за допомогою шнурка або мотузки. При виготовленні мультитула була використана нержавіюча сталь з вмістом хрому (3cr13, аналог марки 440А). Ергономічна форма корпусу, який виступає в розкладеному вигляді в ролі рукоятки, дозволяє зручно працювати обраним інструментом.

Компанія Gerber багато років спеціалізується на виробництві висококласного туристичного спорядження, ножів, багатофункціональних інструментів і цілих наборів необхідного під час поїздок на природу спорядження. Кожна модель ретельно продумана щодо функціональності і зручності використання, зроблена виключно з якісних і довговічних матеріалів. Всі ці інструменти перевірені на практиці покупцями з безлічі різних країн і заслужили їх схвальні відгуки. Природно, вони відповідають всім міжнародним стандартам, прийнятим для інструментів свого сегмента.

Компанія Gerber спочатку взяла досить високі зобов'язання щодо якості своїх ножів. Пізніше до асортименту товарів додалися мультитули, пилки та сокири, інші товари, що полегшують актуальні для туристів види робіт. Всі вони так само надійні, практичні і зручні у використанні, як і ножі Gerber.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані