Мультитул Gerber Center-Drive (30-001193) - AT052753 - купити Мультитули в Києві й Україні, доступні ціни на Мультитул Gerber Center-Drive (30-001193) - AT052753 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мультитул Gerber Center-Drive (30-001193)

Мультитул Gerber Center-Drive (30-001193) - AT052753

Код товару: AT052753
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип повнорозмірний, Кількість інструментів 14, Інструменти в комплекті шліцьова викрутка, Шило, Плоскогубці, пилка по металу, Очищувач для нігтів, обценьки, Напилок, Ніж з напівсерейторною заточкою, Ніж, Кусачки, Викрутка хрестова, Відкривачка для пляшок, Бітотримач, Інструмент для зачищення проводів, Вага 270 г, Довжина 12 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Инструменты в комплекте шлицевая отвертка, Шило, Плоскогубцы, Очиститель для ногтей, Открывалка для бутылок, Отвертка крестовая, ножовка по металлу, Нож
Довжина 12 см
Тип полноразмерный
Количество инструментов 14
Виробник Gerber
Вага 270 г
Опис

Придбати Мультитул Gerber Center-Drive (30-001193) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультитул Gerber Center-Drive (30-001193)
Відносно недавно, компанією Gerber був випущений новий, багатофункціональний, надійний і зручний в експлуатації мультитул, що позиціонується як універсальний інструмент, що підходить для найрізноманітніших ремонтних робіт в міських і польових умовах.

Головними перевагами представленої моделі є висока якість виконання, міцність і продуманість конструкції, завдяки чому, одним інструментом можна виконувати кілька різних завдань. Наприклад, плоскогубці в даній моделі скомбіновані з Гострогубці і кусачками, що дозволяє при збереженні габаритів, значно розширити спектр потенційно виконуваних завдань і, відповідно, підвищити універсальність даного мультитула.

У список інструментів представленого мультитула входять:
вищезгадані багатофункціональні пасатижі;
лезо з прямою заточкою довжиною 82,5 мм;
клинок з серрейторною заточкою;
магнітні тримачі для знімних біт-насадок (основний + додатковий);
компактні обценьки;
шило;
напилок (з одного боку має велику насічку, а з іншого - дрібну);
відкривачка.


Особливості:

корпус Gerber Center-Drive виготовлений з анодованого алюмінію;
інструменти представленого мультитула виготовлені з нержавіючої сталі;
модель Center-Drive має 13 інструментів (деякі з них комбіновані, наприклад, плоскогубці + плоскогубці + кусачки);
на всіх інструментах мультитула (в тому числі і на бітах-насадках) присутній захисне покриття чорного кольору;
більшість інструментів мультитула Gerber Center-Drive мають вбудовані механізми фіксації на зразок Frame-lock;
Gerber Center-Drive оснащений спеціальним кріпленням під темляк.


Компанія Gerber багато років спеціалізується на виробництві висококласного туристичного спорядження, ножів, багатофункціональних інструментів і цілих наборів необхідного під час поїздок на природу спорядження. Кожна модель ретельно продумана щодо функціональності і зручності використання, зроблена виключно з якісних і довговічних матеріалів. Всі ці інструменти перевірені на практиці покупцями з безлічі різних країн і заслужили їх схвальні відгуки. Природно, вони відповідають всім міжнародним стандартам, прийнятим для інструментів свого сегмента.

Компанія Gerber спочатку взяла досить високі зобов'язання щодо якості своїх ножів. Пізніше до асортименту товарів додалися мультитули, пилки та сокири, інші товари, що полегшують актуальні для туристів види робіт. Всі вони так само надійні, практичні і зручні у використанні, як і ножі Gerber.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані