Ніж Ganzo G7372-WD1 - AT052708 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G7372-WD1 - AT052708 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ніж Ganzo G7372-WD1

Ніж Ganzo G7372-WD1 - AT052708

Код товару: AT052708
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 89 мм, Матеріал клинка нержавіюча сталь, Вага 159 г, Загальна довжина 210 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті дерево,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 89 мм
Материал клинка нержавіюча сталь
Общая длина 210 мм
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти дерево
Замок Liner Lock
Виробник Ganzo
Вага 159 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G7372-WD1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Ganzo G7372-WD1

Головною відмінною рисою ножа Ganzo G737-2WD1 є те, що основна частина його ручки виготовлена ??з натурального дерева. Крім того, клинок у даного ножа не відображає промені світла, за рахунок того що інженери компанії-виробника обробили його способом Stone Wash. Лезо інструменту виготовляється зі сплаву різних сталей, які не бояться впливів вологи, а отже його можна брати з собою в туристичний похід або риболовлю і не бояться, що ніж може намокнути.

Від власника потрібно елементарний догляд, який полягає в тому, щоб після кожного використання протирати клинок шматком чистої тканини. На обуху леза ближче до рукоятки є спеціальний виступ, який може служить для опори великого пальця при роботі з твердими матеріалами. Клинок ножа заточений класичним прямим способом і чудово тримає якісну заводську заточку. При необхідності користувач зможе довести гостроту ріжучої кромки до ідеального стану за допомогою найпростішої точила.

Ножі супроводжують людину протягом усього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На рибалці, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться хороший ніж. 


Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника. Ganzo - це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані