Мультитул Gerber Crucial Tool (30-000016) - AT052741 - купити Мультитули в Києві й Україні, доступні ціни на Мультитул Gerber Crucial Tool (30-000016) - AT052741 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мультитул Gerber Crucial Tool (30-000016)

Мультитул Gerber Crucial Tool (30-000016) - AT052741

Код товару: AT052741
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кишеньковий, Кількість інструментів 6, Інструменти в комплекті шліцьова викрутка, Плоскогубці, Ніж, Кусачки, Карабін, Викрутка хрестова, Відкривачка для пляшок, Вага 142 г, Довжина 9.1 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Инструменты в комплекте шлицевая отвертка, Плоскогубцы, Открывалка для бутылок, Отвертка крестовая, Нож, Кусачки, Карабин
Довжина 9.1 см
Тип карманный
Виробник Gerber
Вага 142 г
Опис

Придбати Мультитул Gerber Crucial Tool (30-000016) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультитул Gerber Crucial Tool (30-000016)
Мультигаджети від відомої фірми «Gerber» завжди відрізняє їх якість, стиль і багатофункціональність. Завдяки використанню в дизайні двох кольорів у зовнішньому оформленні, споживач може вибрати гаджет на свій смак. Дана модель виконана на основі чорно-сірого забарвлення.

До складу мультитула входять:
плоскогубці з функцією кусачок;
гострий клинок комбінованої заточки, оснащений механізмом Liner-Lock;
хрестоподібна і плоска викрутки;
ключ для відкривання пляшок;
карабін.


У складеному вигляді Gerber Crucial Tool в чомусь нагадує невеликий брусок неправильної геометричної форми. Наявність карабіна в даній моделі дозволяє закріпити її на екіпіровці або одязі, а лезо, оснащене механізмом Liner-Lock, дає фору іншим гаджетам подібного роду. Довжина мультитула в складеному стані трохи більше звичайної сигарети, а в розкладеному вигляді близько 14 см. При виготовленні мультитула була використана нержавіюча сталь, в тому числі і в процесі виробництва корпусу, що відрізняється ергономічністю.

Компанія Gerber багато років спеціалізується на виробництві висококласного туристичного спорядження, ножів, багатофункціональних інструментів і цілих наборів необхідного під час поїздок на природу спорядження. Кожна модель ретельно продумана щодо функціональності і зручності використання, зроблена виключно з якісних і довговічних матеріалів. Всі ці інструменти перевірені на практиці покупцями з безлічі різних країн і заслужили їх схвальні відгуки. Природно, вони відповідають всім міжнародним стандартам, прийнятим для інструментів свого сегмента.

Компанія Gerber спочатку взяла досить високі зобов'язання щодо якості своїх ножів. Пізніше до асортименту товарів додалися мультитули, пилки та сокири, інші товари, що полегшують актуальні для туристів види робіт. Всі вони так само надійні, практичні і зручні у використанні, як і ножі Gerber.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані