Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M5521cdn (1102RA3NL0) - AT053180 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M5521cdn (1102RA3NL0) - AT053180 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M5521cdn (1102RA3NL0)

Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M5521cdn (1102RA3NL0) - AT053180

Код товару: AT053180
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kyocera
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 550 аркушів
Час виходу першої сторінки 11 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 21 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 21 арк/хв
Максимальна кількість копій 999 шт
Додаткові функції при копіюванні ID Card Copy, копіювання 2 на 1, копіювання 4 на 1, пріоритетний друк
Оптична роздільна здатність сканера 300 dpi
Розрядність сканування з відтінками сірого 256 біт
Місткість вихідного лотка 150 аркушів
Щільність паперу 60 - 220 г/м²
Середня споживана потужність у режимі очікування 41 Вт
Середня споживана потужність у режимі енергозбереження 1 Вт
Ширина 417 мм
Висота 495 мм
Глибина 429 мм
Вага 26
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M5521cdn (1102RA3NL0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Універсальне повнокольорове мфу (принтер, копір, сканер і факс) відповідає будь-яким вимогам бізнесу. ECOSYS M5521cdn забезпечить оптимізований і гнучкий робочий процес. Пристрій підтримує мобільний друк і сумісний з Android і Apple IOS. Додаток MyPanel допоможе використовувати мфу з допомогою смартфона. ECOSYS M5521cdn - це продуктивне мфу, яке відмінно підходить для роботи, при якій потрібно різноманітність функцій.

Кольорове компактне МФУ 4 в 1 (копір, принтер, кольоровий сканер, факс) Kyocera M5521cdn – універсальне офісне МФУ, яке відповідає всім вимогам сучасного офісу.

Особливості:

  • 21 сторінка формату А4 в хвилину 
  • Дозвіл друку 1200 dpi 
  • Дуплекс і автоподатчик документів на 50 аркушів для сканування односторонніх оригіналів, сканування в папку, відправка пошти, адресна книга, факс 
  • Виключно низькі витрати на друк у своєму класі


Комплектація: БФП Kyocera M5521cdn, диск з ПО і інструкцією російською мовою, стартові картриджі на 1 200 сторінок при 5% заповненні.

Kyocera – це один з лідерів на світовому ринку серед постачальників рішень для офісного документообігу компаній. Вона виробляє лазерні мережеві чорно-білі і кольорові принтери, багатофункціональні пристрої (МФУ), а також широкоформатні пристрою. Крім того, Kyocera пропонує різні програмні рішення для управління офісним документообігом.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані