Ніж Benchmade 551H2O - AT053409 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Benchmade 551H2O - AT053409 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ніж Benchmade 551H2O

Ніж Benchmade 551H2O - AT053409

Код товару: AT053409
Немає в наявності
Короткий опис:
Довжина клинка 88 мм, Матеріал клинка сталь 154CM, Вага 92 г, Загальна довжина 205 мм, Товщина клинка 2.9 мм, Матеріал рукояті Grivory,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал клинка сталь N680
Толщина клинка 2.9 мм
Материал рукояти Grivory
Замок AXIS
Колір серый, оранжевый
Виробник Benchmade
Вага 92 г
Опис

Придбати Ніж Benchmade 551H2O Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Benchmade 551H2O

У назві ножа Benchmade 551H2O Griptilian не важко здогадатися, що H2O означає воду. Тобто лезо ножа Griptilian абсолютно не боїться води, так як зроблено з особливо до корозії стали N680, яка ще й чудово тримає заточку. Якщо ваша діяльність пов'язана з водою, то 551H2O Griptilian - це ваш вибір. Яскравий помаранчевий колір рукояті теж був обраний не випадково, щоб ніж було легко знайти, якщо він випадково випаде з рук.

В даний час на вітчизняному і світовому ринку безліч виробників ножів пропонують свою продукцію, заявляючи, що у них кращі серед якісних аналогів ножі. Часом самостійно вибрати відповідну модель дуже складно. Компанія Benchmade була організована в 1988 році, вона з'явилася в США в Каліфорнії, презентувавши на вітчизняному ринку чудові ножі-метелики, які принесли їй заслужене визнання. Компанія динамічно розвивалася і швидко завоювала світовий ринок ножів. Вона поступово нарощувала асортимент товару, пропонуючи покупцям ножі високого класу, зроблені з кращою стали 154CM, D2 і CPM S30V. Зараз компанія укладає левову частку угод на вітчизняному і світовому ринку ножів.

Benchmade - авторитетний виробник. В даний час бренд заслужено визнаний кращим виробником інноваційних тактичних ножів. Величезною популярністю користуються складні моделі, заслужену любов отримали ножі Benchmade з фіксованою ручкою. Їх із задоволенням купують для правоохоронних органів і армії. Виробник не перестає дивувати споживачів новинками, які демонструють переваги сучасних технологій і новітніх інноваційних розробок.

Основні переваги. Ножі Benchmade виготовляють з кращих матеріалів, для виробництва використовують порошкові сталі, міцні композити класу G10, а також титан і інші природні матеріали. У компанії працюють кращі вітчизняні майстри, а також провідні світові дизайнери. Сьогодні саме вони створюють нові еталони, регламентуючи все більш жорсткі стандарти якості у виробництві ножових виробів.

В даний час кожна модель, починаючи від недорогих кишенькових ножів Griptilian до дорогих 710 Axis Lock, з неперевершеними експлуатаційними характеристиками, являє собою першокласний продукт, який ніколи не залежується на прилавку. Їх конструкція продумана до дрібниць, в ній все служить для комфорту і безпеки користувача. Надійна система фіксації леза, простий і надійний механізм активації ножа, зручні затискачі для його кріплення на поясі або в кишені дають можливість власнику легко маніпулювати ножем.

Якість його заточування бездоганне, тому вони мають відмінні характеристиками різу. Ергономічна рукоятка забезпечує надійне зчеплення з долонею користувача, тому ніж не ковзає навіть в мокрих руках. Такі ножі надійно захищені від впливу води, пилу і бруду, вони прекрасно переносять перепади температур, тому ними можна користуватися в будь-яку погоду: і в сильний мороз, і в спеку, і в дощ. Ножі Benchmade володіють оптимальними масогабаритними характеристиками тому їх легко і просто використовувати. Вони зручно розташовуються на долоні не обтяжений руку. У ножів потужний функціонал, незважаючи на компактність і малу вагу вони здатні виконувати безліч різноманітних тактичних завдань.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані