Ноутбук Acer Swift 1 SF114-32-P40Z (NX.H1YEU.018) - AT053471 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Acer Swift 1 SF114-32-P40Z (NX.H1YEU.018) - AT053471 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук Acer Swift 1 SF114-32-P40Z (NX.H1YEU.018)

Ноутбук Acer Swift 1 SF114-32-P40Z (NX.H1YEU.018) - AT053471

Код товару: AT053471
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics, Процесор Intel Pentium N5000 (1.1 - 2.7 ГГц), Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Pentium N5000
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Acer Swift
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 2 x USB 3.0, HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.3 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Acer Swift 1 SF114-32-P40Z (NX.H1YEU.018) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Acer Swift 1 SF114-32-P40Z (NX.H1YEU.018)

Міцний елегантний корпус. Металевий корпус відрізняється завидною міцністю, незважаючи на винятково витончений вид. Великий екран в тонкій рамці. Витончена рамка не заважає огляду, тому зображення на екрані з роздільною здатністю Full HD і матрицею IPS відображаються у всій красі і в повному форматі.

Роз'єми на всі випадки життя. Ноутбук Acer Swift 1 оснащений повним набором роз'ємів для підключення периферійних пристроїв різних типів. Сканер відбитків пальців. Технологія забезпечує швидкий і безпечний вхід на пристрій, а також в додатку і на веб-сайти без використання пароля. Висока продуктивність. Процесор дозволяє швидко вирішувати щоденні робочі і особисті завдання, переглядати відео і шукати потрібну інформацію в інтернеті.

Легкий і практичний. Завдяки своєму дизайну, ноутбук не тільки міцний, а ще тонкий і легкий, що дозволить брати його з собою в подорожі і використовувати його в різних ситуаціях. Зарядка від вимкненого ноутбука. Функція зарядки від вимкненого ноутбука дозволяє заряджати пристрої, підключені через роз'єм USB 3.0, навіть якщо ноутбук вимкнений. Матриця IPS. IPS-матриця забезпечує ідеальну передачу кольору і дивовижну чіткість зображення при кутах огляду до 178 °.

Датчик відбитків пальців. Вбудований датчик відбитка пальця і ??технологія Windows Hello дозволять захистити ваші дані і швидко виконувати вхід в систему без пароля. Широкий діапазон портів. Розширити функціональність Swift 1 дозволить безліч портів практично для будь-якого пристрою. Потужний процесор. Виконуйте повсякденні завдання, дивіться відео і працюйте в Інтернеті завдяки потужному процесору.

Продуктивність на весь день. Час автономної роботи складає до 20 годин, а це значить, що ви можете використовувати ноутбук цілий день. Багатозадачність з Windows. Швидкий запуск і ефективна робота. Windows забезпечує чудові можливості для багатозадачності, які дозволять швидко і продуктивно виконувати роботу.

Заснована в 1976 році, компанія Acer спеціалізується на наданні IT-послуг і виробництві апаратного і програмного забезпечення, а також займається дослідженням, розробкою, маркетингом, продажем і обслуговуванням інноваційних продуктів для поліпшення якості життя користувачів. В асортименті продуктів Acer - настільні комп'ютери, монітори, проектори, сервери, планшети, смартфони і носяться на тілі пристрою. Компанія також розробляє хмарні рішення, які об'єднують Інтернет речей в єдине ціле. Acer відзначає 40-річний ювілей в 2016 р і на даний момент є однією з 5 найбільших світових компаній з виробництва ПК.

Компанія Acer створена в 1976 році, вона займає п'яте місце серед лідерів - постачальників на світовий ринок комп'ютерного обладнання. З 2000 року фірма розширила спектр своєї діяльності, зайнялася розробкою новітніх технологій, стала просувати під своїм ім'ям комп'ютерне обладнання, яке відрізняється зручністю і надійністю.

Маркетингова політика компанії була спрямована на розвиток сфери збуту продукції. І це було вірним орієнтиром, який дозволив досягти неперевершеною результативності продажів. Комп'ютерна техніка Acer відома доступними цінами при порівнянному з конкурентами якості продукції. Ноутбуки Acer - один з найбільш продаваних товарів в цьому сегменті в нашій країні, продажі ноутбуків складають більшу частину обороту Acer в Україні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані