Ноутбук Lenovo ThinkPad E580 (20KS001HRT) - AT053483 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Lenovo ThinkPad E580 (20KS001HRT) - AT053483 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить виар очки в нашем магазине, а также многофункциональное устройство мфу с доставкой по Черкассам.
  • Предлагаем вам товар коммутатор, купить с доставкой в Каменец-Подольский, рекомендуем вам джойстики, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с флеш юсб, либо очки виртуальности, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить считыватель, обратите внимание на морозильную камеру, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на термометр бытовой, предлагаем вам сделать выбор видеокарты моноблоков и заказать с доставкой в Ужгороде.
Ноутбук Lenovo ThinkPad E580 (20KS001HRT)

Ноутбук Lenovo ThinkPad E580 (20KS001HRT) - AT053483

Код товару: AT053483
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 128 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8250U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Lenovo
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 2.1
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Lenovo ThinkPad E580 (20KS001HRT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

15.6-дюймовий ноутбук з широкими можливостями для налаштування

Ноутбук ThinkPad E580 — потужний, надійний і досить легкий, щоб стати надійним помічником в будь-якій діловій поїздці. Це 15.6-дюймовий ноутбук спочатку створений для максимально ефективної роботи — він оснащений продуктивним процесором, дисплеєм високого дозволу і ергономічною клавіатурою.

Створений для бізнесу

Працюйте на піку продуктивності і отримуйте максимальну віддачу від використання бізнес-ноутбука ThinkPad E580. Завдяки продуктивності і міцності, якими славляться моделі ThinkPad, а також широкого спектру засобів захисту, елегантному дизайну і стандартизованим засобам комунікації, ноутбук ThinkPad E580 забезпечить вас всім необхідним для успішного розвитку бізнесу.

Потужний. Сумісний

Ноутбук ThinkPad E580 полегшує ІТ-фахівцям процес встановлення та налаштування, а завдяки наявності безлічі USB-портів, енергоефективного процесора Intel забезпечує високий рівень продуктивності.

Надійний. Захищений

Ноутбук ThinkPad E580 простий і в технічному обслуговуванні. Він надійний: як показали результати суворих перевірок, цей ноутбук витримує удари, падіння та інші екстремальні випробування.

Викреслюйте пункти зі свого списку справ

Ноутбук ThinkPad E580, оснащений процесором Intel Core і іншими потрібними компонентами, впорається з будь-яким завданням. За допомогою модуля Wi-Fi AC 2x2 і безлічі портів (USB-C, USB 3.1, HDMI та ін) ви зможете під'єднувати різні зовнішні пристрої і підключатися до Інтернету.

Працювати в будь-якому місці тепер простіше простого

Тонкий і легкий ноутбук ThinkPad E580 ідеально підходить для поїздок. Ергономічна конструкція клавіатури розроблена з урахуванням комфорту і практичності. Час автономної роботи становить близько 13 годин, тому можна не турбуватися зайвий раз про те, де знайти розетку. Залишайтеся на крок попереду в будь-якому місці.

Посміхніться!

Завдяки двонаправленому мікрофону, веб-камери високого дозволу, великим 15.6-дюймовому IPS-дисплею стандарту Full HD і стереофонічним динамікам з системою Dolby Advanced Audio, ноутбук ThinkPad E580 дозволяє проводити відеоконференції на найвищому рівні. Оцініть ефект повної присутності завдяки насиченому звучанням і чіткому реалістичного зображення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані