Ноутбук Dell Latitude 5490 (N092L549014_UBU) - AT054028 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Latitude 5490 (N092L549014_UBU) - AT054028 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Dell Latitude 5490 (N092L549014_UBU)

Ноутбук Dell Latitude 5490 (N092L549014_UBU) - AT054028

Код товару: AT054028
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 256 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Linux,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Linux
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8650U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Dell Latitude
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB-C, VGA, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.6 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Latitude 5490 (N092L549014_UBU) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Можливість роботи в будь-якому місці
Неперевершений рівень безпеки Latitude, його широкі можливості та аксесуари дозволять вам працювати ефективніше, оскільки ваш успіх залежить від продуктивності офісної роботи, де б ви не були.

Простота управління. Унікальні розширення Dell для технологією vPro дозволяють управляти парком пристроїв у віддаленому режимі і містять інструменти для діагностики навіть вимкнених систем.

Продумана конструкція. Виберіть необхідний дозвіл (HD, Full HD або Full HD з функцією сенсорного введення) і працюйте впевнено завдяки потрібного якості зображення. Акумулятора вашого ноутбука Latitude вистачить на весь робочий день, а якщо потрібен запас на кілька днів, то беріть з собою акумулятор Dell Power Companion. 

Думайте не про ноутбуці, а про свою роботу. Наші надзвичайно надійні системи пройшли 17 випробувань за стандартами MIL STD 810G і забезпечать вам можливість безпечної роботи, де б ви не знаходилися. Підключайтеся до потрібної мережі. Великий набір варіантів бездротового зв'язку, включаючи мобільний широкосмуговий доступ, що дозволяє працювати в будь-якому місці, у тому числі у переповнених офісних просторах.

Стикувальний модуль Dell Business Dock WD15 допоможе домогтися успіху
Стикувальний модуль Dell Business Dock WD15 дозволить вам швидко почати роботу. Стикувальний модуль USB-C з кращими показниками ефективності, сумісності і зручності управління забезпечує плавний перехід від мобільної роботи до роботи за столом.

Стикувальний модуль Dell Business Dock WD15. Підключайте ваш Latitude, а також один або два дисплея Full HD і інші периферійні пристрої, використовуючи всього один кабель з роз'ємами DisplayPort і USB Type-C.

Захищеність
Тільки пристрої Dell оснащуються як найкращими в галузі системами шифрування і аутентифікації, в тому числі опціональним сенсорним зчитувач відбитків пальців, так і передовими функціями захисту від шкідливого ПО, готовими до роботи без додаткової настройки. Крім того, програмне забезпечення Protected Workspace забезпечує захист ваших даних у всіх кінцевих системах, у тому числі на зовнішніх носіях, дисках з самошифруванням і загальнодоступних хмарних сховищах.

Легкість управління
Самий зручний ноутбук у світі з безкоштовним набором інструментів Dell Client Command Suite для автоматизованої багатофункціональної налаштування системи і BIOS. Ми допоможемо спростити розгортання, моніторинг і модернізацію вашого парку Latitude.

Надійність
Міцний, довговічний корпус цього ноутбука гідно витримав численні випробування на відповідність військовим стандартам MIL-STD 810G, тому ви можете бути упевнені: ваша система готова до роботи в реальних умовах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані