Мультитул LEATHERMAN Juice C2- SUNRISE YELLOW (831978) - AT055631 - купити Мультитули в Києві й Україні, доступні ціни на Мультитул LEATHERMAN Juice C2- SUNRISE YELLOW (831978) - AT055631 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мультитул LEATHERMAN Juice C2- SUNRISE YELLOW (831978)

Мультитул LEATHERMAN Juice C2- SUNRISE YELLOW (831978) - AT055631

Код товару: AT055631
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кишеньковий, Кількість інструментів 12, Інструменти в комплекті Штопор, пасатижі, Ніж, кусачки для твердого дроту, Кусачки, Консервний ніж, Гострогубці, Викрутка хрестова, Викрутка плоска середня, Викрутка плоска мала, викрутка екстра-маленька, Відкривачка для пляшок, Вага 125 г., Довжина 82 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Инструменты в комплекте Штопор, пассатижи, Открывалка для бутылок, отвертка экстра-маленькая, Отвертка плоская средняя, Отвертка плоская мала, Отвертка
Довжина 82 мм
Тип карманный
Виробник LEATHERMAN
Вага 125 г
Опис

Придбати Мультитул LEATHERMAN Juice C2- SUNRISE YELLOW (831978) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультітули leatherman — це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях. 
Ці пристосування завоювали величезну популярність при використанні, адже вони знімають необхідність без кінця «тягати» з собою різні види інструментів. 
Без мультитула не обійтися в піших або велосипедних походах, а також при поїздках на дачу або звичайних пікніках на природі. 

Представники лінійки 
Leatherman Juice — це якісні багатофункціональні інструменти з великим терміном служби.
Leatherman Juice c2 являє собою кишеньковий інструмент, і як всі мультитули Leatherman, зовні виглядає, немов складені пасатижі, в ручках яких заховано безліч аксесуарів і пристосувань.
Матеріал виготовлення — сталь і алюміній анодований. 
Модель Juice c2 відрізняється невеликими розмірами і вагою. 
При такій компактності та легкості це абсолютно повноцінний функціональний інструмент, що складається з 12 окремих приналежностей. 
В цілому, це відмінний універсальний пристрій, який стане в нагоді як майстру, так і любителю.
Leatherman Juice c2 буде доречний і в робочому ящику домашнього майстра, і в кишені рибака або мисливця, і навіть в столі майстрині, зайнятої рукоділлям. 
Завдяки своїй привабливій зовнішності і відмінним властивостям цей мультитул стане бажаним подарунком і досвідченому чоловікові, і підлітку, і тендітній жінці.
Така невелика штучка повинна бути у кожного, адже мультитул може виручити в практично будь-якій життєвій ситуації — допоможе відрізати мотузку, перекусити дріт, відкрити консервну банку або пляшку дорогого вина. 
За допомогою цього пристрою можна швидко відремонтувати дужку окулярів, якщо у ній викрутився крихітний гвинтик, полагодити ніжку стільця або виконати інший дрібний ремонт. 
Цей невеликий інструмент послужить відмінну службу як похідних, так і в домашніх умовах і цілком може замінити набір найпопулярніших інструментів, при цьому практично не займаючи місця.

Інструменти в комплекті:
- Гострогубці
- Плоскогубці
- Кусачки для проволоки
- Гострозубці для твердого дроту
- Ніж з нержавіючої сталі 420 НС
- Штопор з допоміжним механізмом
- Міні-викрутка
- Мала викрутка
- Середня/велика викрутка
- Викрутка Phillips
- Відкривачка для пляшок
- Консервний ніж.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані