Ніж Victorinox Hunter XT (0.8331.MC9) - AT055645 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Victorinox Hunter XT (0.8331.MC9) - AT055645 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ніж Victorinox Hunter XT (0.8331.MC9)

Ніж Victorinox Hunter XT (0.8331.MC9) - AT055645

Код товару: AT055645
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал клинка сталь, Вага 128 г, Загальна довжина 111 мм, Матеріал рукояті нейлон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал клинка стальной
Общая длина 111 мм
Материал рукояти нейлон
Виробник Victorinox
Вага 128 г
Опис

Придбати Ніж Victorinox Hunter XT (0.8331.MC9) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж VICTORINOX Hunter XT (0.8331.MC9) містить головні та необхідні інструменти для чоловічих робіт. В першу чергу чудово підійде для полювання. Оскільки, оснащений спеціальним лезом з заточенням. Клинок в більшості випадків використовують для потрошіння дичини. Так само, дане лезо підійде для розрізання тросів, ременів і щільних тканин. А велике лезо довжиною – 111 мм, дозволить кожному виконати не тільки дрібну роботу, але і, наприклад, відкрити консервну банку. Плюс, модель має фіксатор Liner-lock, який запобігає мимовільному закриванню клинків. До того ж, швейцарський ніж виготовлений виключно з нержавіючої сталі, що робить його довговічним та надійним. А на відміну від інших ножів Victorinox Hunter додатково має і яскравий сигнальний шнурок, який, безумовно, буде до душі кожному шанувальнику багатофункціональних речей.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані