Мультитул LEATHERMAN Squirt PS4 (831242) - AT055690 - купити Мультитули в Києві й Україні, доступні ціни на Мультитул LEATHERMAN Squirt PS4 (831242) - AT055690 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультитул LEATHERMAN Squirt PS4 (831242)

Мультитул LEATHERMAN Squirt PS4 (831242) - AT055690

Код товару: AT055690
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип кишеньковий, Кількість інструментів 10, Інструменти в комплекті Плоскогубці, Пінцет, Ножиці, Напилок, Ніж, Лінійка, Викрутка, Відкривачка для пляшок, Вага 56.4 г, Довжина 5.72 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Инструменты в комплекте Плоскогубцы, пинцет, Открывалка для бутылок, отвертка, ножницы, Нож, напильник, линейка
Довжина 5.72 см
Тип карманный
Виробник LEATHERMAN
Вага 56.4 г
Опис

Придбати Мультитул LEATHERMAN Squirt PS4 (831242) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Якщо ви професійний електрик або ж просто любитель, то раціональним рішенням для вас буде купити мультитул LEATHERMAN Squirt PS4 (831242) . Ця модель, незважаючи на свою універсальність, має яскраво виражений характер для застосування в сфері робіт з електроприладами. Мультитул обладнаний спеціалізованим інструментом для зачистки проводів різних розмірів, кусачками, плоскою і хрестової викрутками, напилком, ножицями, відкривачкою для пляшок і, звичайно ж, ножем. Вас приємно здивують розміри мультитула які можна порівняти з брелоком і можливість носіння на зв'язці ключів. Мультитул LEATHERMAN Squirt PS4 (831242) випускається в сталевому корпусі в чорній кольоровій гамі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані