Мультитул LEATHERMAN RAIL-BLACK, чехол MOLLE (831805) - AT055696 - купити Мультитули в Києві й Україні, доступні ціни на Мультитул LEATHERMAN RAIL-BLACK, чехол MOLLE (831805) - AT055696 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультитул LEATHERMAN RAIL-BLACK, чехол MOLLE (831805)

Мультитул LEATHERMAN RAIL-BLACK, чехол MOLLE (831805) - AT055696

Код товару: AT055696
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кишеньковий, Кількість інструментів 5, Інструменти в комплекті Ключ гайковий, кисневий ключ, Бітотримач, інструмент для розкручування болтів, інструмент для корекції прицілу, Вага 66 г, Довжина 12.2 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Инструменты в комплекте Ключ гаечный, кислородный ключ, инструмент для раскручивания болтов, инструмент для коррекции прицела, Битодержатель
Довжина 12.2 см
Тип карманный
Количество инструментов 5
Виробник LEATHERMAN
Вага 66 г
Опис

Придбати Мультитул LEATHERMAN RAIL-BLACK, чехол MOLLE (831805) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультітули leatherman — це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях. 
Ці пристосування завоювали величезну популярність при використанні, адже вони знімають необхідність без кінця «тягати» з собою різні види інструментів. 
Без мультитула не обійтися в піших або велосипедних походах, а також при поїздках на дачу або звичайних пікніках на природі. 

Технічне обслуговування вогнепалу серій AR/M ще ніколи не було більш легким і доступним. 
З новим легковісним мультитулом Leatherman Rail, повністю виконаним із загартованої нержавіючої сталі з фінішною обробкою чорним оксидуванням ви завжди будете у всеозброєнні в прямому і переносному сенсі. 
Даний інструмент дозволяє чистити і вносити коригування в обмундирування прямо в польових умовах, "на коліні" чи у пересувному таборі. 
Мультитул включає стандартний тримач для біт і дві біти, кожна з двома різними закінченнями, шестигранний ключ і плоску викрутку, роз'єм для кисневого балона, інструменти для розбирання зброї і регулювання прицілу. 
Для того, щоб ваш Leatherman Rail завжди був під рукою, його можна підвісити защепнутим карабіном до будь-якого спорядження або скористатися зручним нейлоновим чохлом з Molle-інтерфейсом, що йде в комплекті.

Інструменти:
1. Спецвикрутка для регулювання прицілу марки А2 на вогнепальну зброю AR-15.
2. Знімний інструмент для розбирання зброї, використовується для чищення вогнепальної зброї.
3. Засувка-карабін, з функцією відкривачки для пляшок і плоскої викрутки.
4. Прямокутний ключ для кисневого балона.
5. Тримач для біт і 2 двосторонні біти.
6. Шестигранний ключ на 3/8".
< style="font-size: 1rem;" class="stagb">Особливості:
- Матеріал: нержавіюча сталь 420.
- Фінішне покриття: чорне оксидування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані