Ноутбук ASUS Zenbook UX550GE (UX550GE-BN005R) - AT056557 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS Zenbook UX550GE (UX550GE-BN005R) - AT056557 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук ASUS Zenbook UX550GE (UX550GE-BN005R)

Ноутбук ASUS Zenbook UX550GE (UX550GE-BN005R) - AT056557

Код товару: AT056557
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8750H
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS Zenbook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Blue
Вага 1.86 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості подсветка клавиатуры
Опис

Придбати Ноутбук ASUS Zenbook UX550GE (UX550GE-BN005R) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Багаж стає легше

Інженери розробляли ZenBook Pro UX550 з прицілом на те, щоб використовувати його скрізь, куди б не закинула активне життя — це нескінченна низка зустрічей, щільний графік міжнародних поїздок або заслужену відпустку. Його тонкий і компактний корпус прекрасно поміститься в портфель завдяки товщині 18.9 мм, а його спеціально полегшена конструкція масою всього 1.89 кг не буде тягарем, куди б не довелося відправитися.

Більше зручності, яскравіше враження

Коли справа доходить до роботи, будь погодиться, що більший екран — більш зручний екран, на ньому простіше організувати багатозадачне робоче оточення, так і розваги на великому екрані вражають більше. Тому інженери ASUS пішли наперекір усім правилам і встановили в ZenBook Pro UX550 найбільший екран з усіх технічно можливих.

Елегантність поза часу — з новим акцентом

Елегантність, витонченість і стиль — завжди були відмінними рисами серії ZenBook. Вишуканий ZenBook Pro UX550 гідно продовжує цю традицію, поєднуючи прецизійне виконання і якісні матеріали в ноутбуці. Його алюмінієва кришка виконана в традиційній для ASUS техніці кругової шліфування. Концентричні кільця, що нагадують про дусі Дзен, доповнені особливим покриттям, нанесеним за допомогою нової технології, відомої як наноимпринтная літографія. Це ексклюзивне високотехнологічне глянсове покриття додає ще крапельку розкоші у зовнішній вид ZenBook UX550.

Вище продуктивність — менше за очікування

Ноутбук ZenBook Pro UX550 демонструє безкомпромісну продуктивність, залишає далеко позаду конкурентів. Серцем його став процесор Intel Core, можливості якого доповнюють потужна відеокарта NVIDIA GeForce GTX і високошвидкісна пам'ять DDR4. Чим би ви не займалися — створювали великі документи, обробляли фотографії або відео, хоч навіть перервалися на гру — ZenBook Pro UX550 ніколи не змусить чекати.

Мобільність без кордонів

З ZenBook Pro UX550 підключення до мережі стає швидше і на більшій відстані від точки доступу завдяки дводіапазонному бездротовому інтерфейсу Wi-Fi 802.11 ac. Інший бездротовий інтерфейс Bluetooth 5.0, дозволяє підключити до ноутбука бездротові гаджети. З ZenBook Pro UX550 з'являється реальна свобода робити все, що потрібно в будь-який момент, коли захочеться.

Безкомпромісна продуктивність

У ZenBook Pro UX550 встановлена клавіатура з підсвічуванням, міцна, виконана у вигляді єдиного блоку і дає прекрасні тактильні відчуття під час друку. Прецизійна сенсорна панель сконструйована так, щоб забезпечити максимальний комфорт і точність позиціонування, а скляне покриття додає гладкість руху. Панель оснащена технологією ігнорування торкань долонею, підтримує жести декількома пальцями і рукописний ввід.

Звук, гідний захоплення

Для розробки нового покоління аудіотехнології ASUS SonicMaster команда ASUS Golden Ear працювала спільно з експертами в області домашньої і автомобільної акустики Harman Kardon. Результат вийшов вражаючим. Сплав апаратних засобів, що включають особливу технологію підсилювача, що створює більший рівень гучності при відсутності спотворень, з ретельно розробленої програмної підтримкою гарантує, що ZenBook Pro UX550 звучить як жоден інший ноутбук.

Доступ в одне торкання з Windows Hello

Доступ до ZenBook Pro UX550 вже неможливо зробити простіше або більш безпечним. Завдяки вбудованому в сенсорну панель датчика відбитків пальців і технології Windows Hello більше немає необхідності кожен раз для входу набирати пароль: досить торкнутися — і можна працювати!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані