Ноутбук Dell Inspiron 3567 (I353410DDW-63B) - AT056786 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Inspiron 3567 (I353410DDW-63B) - AT056786 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук Dell Inspiron 3567 (I353410DDW-63B)

Ноутбук Dell Inspiron 3567 (I353410DDW-63B) - AT056786

Код товару: AT056786
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта AMD Radeon R5 M430, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ, Операційна система Windows 10 Home Single Language (64Bit) Ukranian,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта AMD Radeon R5
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i3-6006U
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Оптичний привід DVD±RW
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія Dell Inspiron
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 2 x USB 3.0, HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 2.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості украинская клавиатура
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Inspiron 3567 (I353410DDW-63B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Універсальний 15.6-дюймовий ноутбук за доступною ціною Dell Inspiron 3567, оснащений розважальними можливостями, які забезпечують чудову якість відтворення мультимедійних матеріалів.

Мультимедійна система
Замініть настільний комп'ютер на стильний ноутбук, що володіє функціями для підвищення продуктивності, які забезпечують кінематографічну якість відтворення мультимедійних матеріалів. Ноутбук Inspiron 3567 оснащений процесором Intel 6-го покоління, вбудованим приводом оптичних дисків, повнорозмірним портом HDMI, USB 3.0 і пристроєм зчитування карт пам'яті SD.

Студійне якість звуку
Чим би ви не займалися — микшированием, прослуховуванням потокового аудіо, або спілкуванням — технологія Waves MaxxAudio забезпечує більш низькі баси, більш високі верхні ноти і фантастичне якість звучання.

Вбудований дисковод DVD
Дивіться фільми, завантажуючи програмне забезпечення або записуйте улюблені композиції з допомогою вбудованого дисковода компакт-дисків. Це відмінне рішення для зберігання великих обсягів даних на DVD-дисках, що дозволяє архівувати файли і додатки.

Великий простір для зберігання
Зберігайте величезну кількість фотографій, відео і музичних записів на жорсткому диску. Використовуйте це простір для архівування, не турбуючись про обмеження. Вбудований пристрій зчитування карт пам'яті спрощує передачу відеозаписів і фотографій з фотоапарата, а порт USB 3.0 дозволяє передавати файли на зовнішні системи зберігання даних.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані