Санки Time Eco Спринтер (4820183480897) - AT056941 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Time Eco Спринтер (4820183480897) - AT056941 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Санки Time Eco Спринтер (4820183480897)

Санки Time Eco Спринтер (4820183480897) - AT056941

Код товару: AT056941
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип санки, Оснащення спинка, буксирувальний трос, Рекомендований вік від 3 років, Кількість місць 1, Матеріал метал, дерево, Максимальне навантаження 100 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Оснащение спинка, буксировочный трос
Рекомендуемый возраст от 3 лет
Матеріал металл, дерево
Максимальне навантаження 100 кг
Ширина 46 см
Висота 19 см
Глибина 105 см
Тип санки
Виробник Time Eco
Опис

Придбати Санки Time Eco Спринтер (4820183480897) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зимові санчата , Time Eco Спринтер хоча і розраховані на дітей, пристосовані також і для дорослого їздця, чия вага не перевищує 100 кг. Санки обладнані надійною знімною спинкою, що робить катання більш безпечним. У конструкції санок передбачена можливість приєднання високої зручної ручки, що дозволяє дорослим легко керувати катанням дитини. В комплект також входить тяговий ремінь довжиною 2 м, шириною 38 див. Санки зимові Time Eco Спринтер стануть найкращим подарунком дитині в зимовий час. Їх ексклюзивний дизайн порадує і вашої дитини, і вас. Вони мають зручним сидінням, зробленим з 4 нефарбованих широких ясеневих планок. Вся конструкція санок в цілому – дуже легка і маневрена. Вигнуті полози санок сприяють їх більшої маневреності і безпеки.

Особливості санок Time Eco Спринтер: ,
для маленьких дітей/для дорослих, легка міцна конструкція, зручна знімна спинка, тяговий ремінь, дерев'яне сидіння, вигнуті полози, можливість приєднання ручки, міцні, легкі, маневрені.

Зимові Санки Time Eco Спринтер – міцні, легкі, маневрені!

Матеріал: метал, дерево (ясен),
Розмір санок: 1, 5х0, 46х0, 19 м,
Розмір сидіння: 0, 65х0, 38 м,
Максимальне навантаження: 100 кг,
Довжина тягового ременя: 2 м, ширина 38 см,
Вага санок: 5, 2 кг

Виробник: Time Eco (Україна). Time Eco спеціалізується на виробництві різних товарів для відпочинку і туризму, серед яких: намети і тенти, кемпінгові меблі, мангали, барбекю, набори для пікніка, сумки-холодильники, зимові санки. Випускається Time Eco продукція характеризується гарною якістю, сучасним дизайном і помірною вартістю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані