Ніж Boker Plus Tactical Roper Plain (01BO190) - AT057203 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Boker Plus Tactical Roper Plain (01BO190) - AT057203 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж Boker Plus Tactical Roper Plain (01BO190)

Ніж Boker Plus Tactical Roper Plain (01BO190) - AT057203

Код товару: AT057203
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 78 мм, Матеріал клинка сталь AUS 8, Загальна довжина 104 мм, Матеріал рукояті Zytel,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 78 мм
Материал клинка сталь AUS 8
Общая длина 104 мм
Материал рукояти Zytel
Виробник Boker
Опис

Придбати Ніж Boker Plus Tactical Roper Plain (01BO190) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Boker Plus Tactical Roper Plain (01BO190)

Складаний ніж Boker Tactical Roper Plain має чудову ергономіку і прекрасний баланс між ціною і якістю. Лезо ножа виконано з японської нержавіючої сталі AUS-8A, що є золотим стандартом ножової справи. Клинок буквально «вилітає» завдяки механізму швидкого відкриття - Robo-Power. Крім цього, ніж оснащений надійним замком Liner Lock. Рукоять виготовлена з приємного для руки матеріалу Zytel. Є зручна полірована кліпса, що дозволяє носити ножа в кишені. Завдяки невеликій вазі, зручності, гострого клинка і системі швидкого відкривання, цей ніж відмінно підходить на роль повсякденного помічника.

Сьогодні бренд Boker асоціюється з надзвичайно великим асортиментом, у продажу можна знайти різні складні і кишенькові ножі, мисливські ножі, яким характерний «німецький консерватизм», серії бойових тактичних ножів, ножів для рятувальних робіт та виконання завдань різної складності. У виробництві використовуються різноманітні леза і матеріали для рукояток.

Сучасний Boker, також займається розробкою колекційних ножів і високоякісних ножів з дамаської сталі з елементами дорогої деревини, кераміки і синтетики. Спільно з корпорацією сім'ї Зальцман бренд Boker випускає ножі для професійних робіт в Аргентині та кухонні ножі. Тому товари цієї торгової марки задовольняють будь-якого цінителя ножів з найвишуканішим смаком і будь-яким достатком.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані