Кулер до процесора TITAN TTC-ND15TB/PW(RB) - AT057571 - купити Кулери до процесорів в Києві й Україні, доступні ціни на Кулер до процесора TITAN TTC-ND15TB/PW(RB) - AT057571 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кулер до процесора TITAN TTC-ND15TB/PW(RB)

Кулер до процесора TITAN TTC-ND15TB/PW(RB) - AT057571

Код товару: AT057571
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Під сокети FM1, AM3+, AM3, AM2+, 1156, 1155, 1150, FM2, AM4, 755, 1151, AM2, Діаметр вентиляторів 80 мм, Тип системи охолодження активна (кулер), Для процесорів до процесоров AMD, до процесоров INTEL, Матеріал радіатора алюміній + мідь, Система підшипників втулка (підшипник ковзання),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TITAN
Под сокеты FM1, AM3+, AM3, AM2+, 1156, 1155, 1150, FM2, AM4, 755, 1151, AM2
Диаметр вентиляторов 80 мм
Тип системы охлаждения активная (кулер)
Для процессоров AMD, INTEL
Система подшипников втулка (подшипник скольжения)
Материал радиатора алюминий + медь
Воздушный поток 34.7 CFM
Напряжение питания вентиляторов 12В
Ток потребляемый вентиляторами 0.32 А
Энергопотребление вентиляторов 3.84 Вт
Размеры вентиляторов 80 х 80 х 11 мм
Размер (общий) 92 x 88 x 27 мм
Додатково 2 теплові трубки
Максимальная скорость вращения вентиляторов 4000 об/мин
Уровень шума 37.5 dB
Средняя наработка на отказ (MTBF) 35000 ч
Опис

Придбати Кулер до процесора TITAN TTC-ND15TB/PW(RB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кулер для процесора TITAN TTC-ND15TB / PW (RB)

Особливості: екстремальна тиша, екстремальна тонкість і екстремально-низьке енергоспоживання. Ультра-тонкий, 27мм (1U). Сумісність з усіма системними платами. Силіконові кріпильні елементи вентилятора для зменшення вібрації. Можливість встановлення двох вентиляторів.

Компанію під назвою Titan Computer заснувала група прогресивних і талановитих тайваньських інженерів. На даний момент дане підприємство є провідним світовим виробником такої продукції, як кулери, засоби охолодження і тепловідводи для процесорів, відеокарт, блоків живлення, корпусів персональних комп'ютерів, вінчестерів. Крім того, модельний ряд продуктів, що випускаються під логотипом Titan, складається з автомобільних перетворювачів напруги і ряду аксесуарів для електроніки. Головний офіс компанії розташований на території Тайваню.

Виробничі потужності Titan, що складаються з двох заводів загальною площею в 20 тисяч квадратних метрів, знаходяться на півдні Китаю, в провінції Гуандун. Штат співробітників підприємства складається з 1200 чоловік. Щомісяця під торговою маркою Titan випускається близько 1,2 мільйонів одиниць продукції.

Компанії належить кілька унікальних інноваційних розробок. Так, підприємством була розроблена унікальна система охолодження за допомогою повітря і води. Дана технологія дозволяє досягти оптимального ступеня охолодження при невисокому шумі. З метою збереження провідних позицій на світовому ринку, тайванська компанія Titan регулярно випускає нові моделі продукції, які відповідають найбільш сучасним тенденціям.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані