Маршрутизатор Mercusys MW305R_V2 - AT057588 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор Mercusys MW305R_V2 - AT057588 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Маршрутизатор Mercusys MW305R_V2

Маршрутизатор Mercusys MW305R_V2 - AT057588

Код товару: AT057588
В наявності
499 грн
Короткий опис:

Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 300 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), Режими роботи провідний маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор, Вхідний інтерфейс 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX), Робоча частота 2.4 ГГц, Кількість LAN портів (RJ-45) 3, Тип антени незнімні,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mercusys
Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 300 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), b (до 11 Мбит/с)
Режимы работы проводной маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор
Входной интерфейс 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX)
Рабочая частота 2.4 ГГц
Количество LAN портов (RJ-45) 3
Тип антени несъемные
Количество антенн 3
Защита информации WPA2-PSK, WPA2, WPA-PSK, WPA, WEP
Поддержка транспортных протоколов PPTP, PPPoE, L2TP
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбит/с), IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Ширина 169 мм
Висота 35 мм
Глибина 116 мм
Опис

Придбати Маршрутизатор Mercusys MW305R_V2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Маршрутизатор Mercusys MW305R_V2

Швидкість до 300 Мбіт / с - ідеально для перегляду HD-відео, онлайн-ігор і завантаження файлів великого розміру. Три 5 дБі антени значно покращують потужність передачі бездротового сигналу, збільшують площу покриття і стабільність. Зручний веб-інтерфейс забезпечить швидке налаштування. Чудова швидкість Wi-Fi. MW305R_V2 володіє трьома 5 дБі антенами, значне поліпшують потужність і стабільність передачі сигналу Wi-Fi.

MW305R_V2 забезпечує швидкий і стабільний Wi-Fi для ваших пристроїв на швидкості до 300 Мбіт / с. Маршрутизатор дозволить з легкістю переглядати потокове HD-відео, грати в онлайн-ігри і завантажувати файли великого розміру.

Зручний і компактний дизайн. Нам вдалося створити маршрутизатор, який поміщається на долоні і не втрачає в продуктивності. Високоякісні компоненти, включаючи чіпсет від MediaTek, складають основу маршрутизатора і роблять його потужним і компактним.

Захист мережі. Комплексні функції безпеки дозволять вашим пристроям встановлювати надійні з'єднання з MW305R_V2. Батьківський контроль - керуйте розкладом і політиками підключення пристроїв до інтернету. Гостьова мережу - забезпечте вашу приватну мережу, створюючи окремий доступ для гостьових користувачів. Шифрування WPA-PSK / WPA-PSK2 - високий стандарт безпеки забезпечить захист вашого бездротового підключення від небажаних відвідувачів.

Місія Mercusys - надати якісну інтернет-підключення для своїх користувачів. Ми віримо, що в сьогоднішньому цифровому світі кожна людина повинна мати доступ до сучасних інформаційних і розважальних ресурсів. Mercusys прагне стати надійним партнером, який би дозволив клієнтам примножити їх можливості, використовуючи безмежний потенціал інтернету.

Mercusys спеціалізується на виробництві базових пристроїв, які формують основу мережевої життя користувачів. Широка і розвивається лінійка Wi-Fi маршрутизаторів, Wi-Fi адаптерів, підсилювачів сигналу, точок доступу і SOHO-комутаторів забезпечить максимально ефективне використання інтернет-підключення і перетворить будинок або офіс в високорозвинений мережевий центр. Наш основний принцип при створенні пристроїв - фокусуватися на дослідженнях і розробках, спрямованих на поліпшення повсякденного життя.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані