Ноутбук Acer Predator Helios 300 PH317-52-50H9 (NH.Q3EEU.009) - AT057857 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Acer Predator Helios 300 PH317-52-50H9 (NH.Q3EEU.009) - AT057857 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук Acer Predator Helios 300 PH317-52-50H9 (NH.Q3EEU.009)

Ноутбук Acer Predator Helios 300 PH317-52-50H9 (NH.Q3EEU.009) - AT057857

Код товару: AT057857
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, Діагональ дисплея 17.3", Тип ноутбуку Ігровий, Об'єм SSD 128 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Linux
Діагональ дисплея 17.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8300H
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Игровой
Серія Acer Predator
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB-C
Колір корпусу Чорний
Вага 3
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Acer Predator Helios 300 PH317-52-50H9 (NH.Q3EEU.009) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Acer Predator Helios 300 PH317-52-50H9 (NH.Q3EEU.009)

Вмикай Predator Helios 300 і кидайся в саме пекло ігрових боїв. Заяви про себе. Твій настрій на перемогу повністю збігається з настроєм ігрового ноутбука - "Починаємо матч. Я готовий!" Клавіатура з підсвіткою. Завдяки червоною підсвічуванні клавіш ви зможете грати в будь-який час і в будь-якому місці. Продумане охолодження. Оціни максимальну продуктивність Predator завдяки системі охолодження з двох металевих кольорів AeroBlade 3D.

AeroBlade 3D. Ультратонкий (0.1 мм) металевий вентилятор AeroBlade 3D має поліпшену аеродинаміку і забезпечує чудовий обдув для охолодження системи. Готуйся до битви. Вигляд спереду. Плоскі поверхні і гострі грані надають чорно-червоного корпусу агресивний вид. Вид ззаду. Продумана конструкція вентиляційних каналів гарантує відмінне охолодження і відмінно виглядає.

Реалізований потенціал. Здобуває перемогу з новітнім процесором Intel Core і графічною системою NVIDIA GeForce серії GTX 10 з можливістю оверклокинга. NVIDIA GeForce серії GTX 10. Ноутбук Acer Predator Helios 300 PH317-52-50H9 (NH.Q3EEU.009) з графічною картою NVIDIA GeForce серії GTX 10 заснована на архітектурі NVIDIA Pascal - ідеальний вибір для ігор з графікою високого дозволу. Оверклокінг. Завдяки можливості оверклокінгу PredatorSense ваш геймінг може стати воістину вражаючим.

У Тайвані дуже багато комп'ютерних компаній, але дуже мало таких, які зуміли надати такий великий вплив на комп'ютерний ринок, як це зробила Acer, яка виробляє готові системи, ноутбуки та, з недавніх пір, ще й смартфони. У список виробленої продукції входять також проекційне обладнання, побутова електроніка і різна периферійні пристрої та комплектуючі.

Що стала нині однією з найвпливовіших корпорацій, Acer Group веде свій початок від невеликої комп'ютерної компанії Mulitech International, заснованої Стеном Ши (Stan Shih) в 1976 році. Невеликий стартовий капітал в 25000 доларів США та кілька десятків співробітників - все стандартно і вельми понуро. Однак, на початку 80-х років вдалося досягти значних субсидій від уряду і першими налагодити масовий випуск в Тайвані IBM-сумісних комп'ютерів. Саме в ті роки і був закладений основний принцип компанії, який використовується і понині - виробництво недорогих комп'ютерів з хорошою продуктивністю і прийнятною якістю.

Такий підхід повністю виправдав себе. Уже в 1985 році компанія починає відкривати представництва в інших країнах (першими стали Японія і Німеччина). Добре розвинені різні підрозділи, в назві якої вже присутнє слово «acer». З них особливо слід відзначити Acer Peripherals - надалі саме з неї народиться бренд BenQ. Тут доречно згадати і про іншу відому тайваньскую компанію - ASUS, яку організували чотири інженери, які покинули Acer.

ACER в Тайвані - це компанія, яка, виробляючи готові системи, ноутбуки та, а останнім часом і смартфони, справила великий вплив на ринок комп'ютерів. Вона вважається однією з найвпливовіших корпорацій. У переліку виробленої нею продукції також проекційне обладнання, побутова електроніка і різна периферійні пристрої та комплектуючі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані