Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA ineo 226 (in226SET03_TN) - AT057899 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA ineo 226 (in226SET03_TN) - AT057899 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA ineo 226 (in226SET03_TN)

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA ineo 226 (in226SET03_TN) - AT057899

Код товару: AT057899
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси USB, Максимальний формат друку A3, Призначення для офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник KONICA MINOLTA
Час виходу першої сторінки 15 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 22 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Щільність паперу 64–157 г/м²
Вага 28.2
Колір Чорний
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA ineo 226 (in226SET03_TN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA ineo 226 (in226SET03_TN) є справжньою знахідкою для малого бізнесу, основна частина документообігу якого здійснюється в чорно-білому режимі - це рахунки, прайс-листи, копії, а також відскановані документи. На інтуїтивно зрозумілій панелі управління всього кілька кнопок, за рахунок чого апарат простий і зручний в обігу. Навіть технічно непідготовлені користувачі швидко навчаться працювати з апаратом і зможуть легко виготовляти необхідну друковану продукцію. Зі швидкістю 22 стор / хв Konica Minolta Ineo 226 швидко копіює різні документи, включаючи діаграми, газетні статті та посвідчення особи, для яких передбачено спеціальний режим. Перевага для користувачів полягає не тільки в зручності і простоті використання, але і в високій якості друку.
Можливості друку та сканування Konica Minolta Ineo 226 привносять функціональність і зручність в будь-яке офісне оточення. БФП дозволяє друкувати практично будь-які документи на великому діапазоні друкованих матеріалів. За допомогою TWAIN-сканування користувачі можуть створювати архіви найбільш важливих документів, щоб забезпечити до них простий доступ в майбутньому і при необхідності додрукувати. Висока економічність компактного і легкого Konica Minolta Ineo 226 є особливо привабливою для користувачів. Вона обумовлена ??високими енергозберігаючими характеристиками, які підтверджені стандартом Energy Star. Пристрій володіє відмінними параметрами економічності, використовуючи режими сну і очікування, при цьому забезпечуючи швидкий прогрів. Для Konica Minolta bizhub 185 застосовуються високоякісні і високоємні витратні матеріали. Вони володіють довгим терміном служби і їх не потрібно часто міняти. Все це відповідає відразу двом завданням: дбайливе ставлення до навколишнього середовища та економія витрат користувача.
Переваги багатофункціональних пристроїв: економія офісного або домашнього простору. Невелика ціна. МФУ, який об'єднує в собі функції копіра, принтера, сканера і факсу, коштує набагато дешевше, ніж всі ці пристрої, придбані окремо. Об'єднання принтера і сканера в одному блоці дозволяє копіювати як на копірі, навіть при вимкненому комп'ютері. Найчастіше можна зробити кілька примірників за один прохід скануючої лінійки. Зручність обслуговування і уніфікація витратних матеріалів та ресурсних блоків. Менша собівартість копії - наприклад, вартість відбитка зробленої за допомогою МФУ копір-принтер-факс, значно нижче, ніж вартість тієї ж копії, зробленої за допомогою спеціального факсимільного апарату. Можливість двостороннього друку або копіювання, сканування, підключення до мережі (в деяких моделях).
Бренд Konica Minolta демонструє інтелектуальну творчість, а також прагнення до інновацій, надійність і дружність. Чотири унікальні характеристики дозволили реалізувати цінності бренду: широкий досвід в області обробки зображення; створення різноманітних і унікальних продуктів і послуг; застосування інноваційних технологій в створенні продуктів; широка географія присутності, яка дозволяє задовольняти всі потреби клієнтів. В основі нашого бренду лежить величезний технологічний досвід Konica Minolta, що дозволяє створювати інновації, які є постійним джерелом створення нових рішень для клієнтів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані