Ноутбук Dell Vostro 3568 (N028VN3568_W10) - AT057929 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Vostro 3568 (N028VN3568_W10) - AT057929 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Dell Vostro 3568 (N028VN3568_W10)

Ноутбук Dell Vostro 3568 (N028VN3568_W10) - AT057929

Код товару: AT057929
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics 520, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Для роботи та навчання, Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Роздільна здатність HD (1366 х 768), Операційна система Windows 10 Pro 64bit Russian,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта Intel UHD Graphics
Об'єм HDD 500 ГБ
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність HD (1366x768)
Процесор Intel Core i3-6006U
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Оптичний привід DVD±RW
Тип ноутбука Для роботи та навчання
Серія Dell Vostro
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 2 x USB 3.0, HDMI, VGA, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 2.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Vostro 3568 (N028VN3568_W10) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

ЗАБЕЗПЕЧТЕ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ
Ідеальний 15-дюймовий (355,6 мм) ноутбук для професіоналів. Він оснащений великим екраном, цифровою клавіатурою і необхідними функціями безпеки.

БІЛЬШЕ ПАМ'ЯТІ
Фахівці, які звикли працювати в режимі багатозадачності, оцінять переваги підтримки до двох модулів пам'яті 2 SoDIMM і до 8 Гбайт обсягу пам'яті DDR4. З ними можна одночасно тримати відкритими декілька додатків і перемикатися між ними без затримки.

ГАРАНТОВАНА БЕЗПЕКА (ОПЦІОНАЛЬНО)
Захистіть дані малого бізнесу з допомогою додаткового апаратного модуля TPM 2.0, який реалізує захист комерційного класу і забезпечує зберігання ключів шифрування. Крім того, можна швидко і захищено входити в систему, не користуючись паролем, завдяки додатковому вбудованого датчика відбитків пальців і функції біометричного розпізнавання Windows 10 Hello. Будьте впевнені, що ваші дані і система захищені від шкідливих програм і кіберзагроз.

ЛЕГКИЙ ВИСНОВОК ЗОБРАЖЕННЯ
Порти HDMI і VGA підтримують периферійні пристрої і спрощують підключення до проектора для презентацій або до другого монітора для більш ефективної роботи.

НАЙВИЩА ШВИДКІСТЬ ПІДКЛЮЧЕНЬ
Більш швидкі і надійні з'єднання і обмін портів USB 3.0 і через пристрій зчитування карт пам'яті SD.

НЕМАЄ ІТ — НЕМАЄ ПРОБЛЕМИ
Додаткова підтримка Dell ProSupport або ProSupport Plus пропонує прямий доступ 24 години на добу, 7 днів в тиждень до послуг компетентних технічних фахівців, які допоможуть швидко діагностувати проблеми і вирішити проблеми.

СТИЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ДЛЯ РОБОТИ
15-дюймовий матовий екран (як опція доступна роздільна здатність FHD 1080p) забезпечує чіткий показ деталей при роботі з електронними таблицями, фінансовими даними або електронною поштою. Вбудована веб-камера високої чіткості й ЗА Waves MaxxAudio Pro для підвищення якості звуку дозволяють проводити інтернет-конференції і колективно працювати над проектами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані