Ноутбук Acer Aspire 1 A111-31-C8TZ (NX.GW2EU.005) - AT058087 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Acer Aspire 1 A111-31-C8TZ (NX.GW2EU.005) - AT058087 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Acer Aspire 1 A111-31-C8TZ (NX.GW2EU.005)

Ноутбук Acer Aspire 1 A111-31-C8TZ (NX.GW2EU.005) - AT058087

Код товару: AT058087
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics, Процесор Intel Celeron N4000 (1.1-2.6 ГГц), Діагональ дисплея 11.6", Тип ноутбуку Портативні, Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Роздільна здатність HD (1366 х 768),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Linux
Діагональ дисплея 11.6
Роздільна здатність HD (1366x768)
Процесор Intel Celeron N4000
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Портативний
Серія Acer Aspire
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 2 x USB 3.0, HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.3 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Acer Aspire 1 A111-31-C8TZ (NX.GW2EU.005) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Acer Aspire 1 A111-31-C8TZ (NX.GW2EU.005)

Приголомшливе зручність. Цей тонкий і компактний ноутбук зручно брати з собою, куди б ви не відправилися протягом дня. Якісне бездротове підключення. Завдяки продуманому розташуванню бездротової антени 802.11ac забезпечується надійний сигнал бездротового підключення.

Комфорт для зору. Особлива технологія знижує навантаження на очі за допомогою фільтрів синього кольору і дозволяє працювати довше з оптимальним комфортом. Приємний на дотик. Вишукане покриття корпусу з візерунком з тонких ліній забезпечує приємні тактильні відчуття. Точність керування. Сенсорна панель з технологією Precision Touchpad відрізняється приголомшливою чутливістю для більш ефективної роботи за ноутбуком.

Задоволення від щоденної роботи на комп'ютері. Ноутбук Acer Aspire 1 пропонує перевірені часом технології, які забезпечують високу продуктивність, розваги та комунікації. Aspire 1 володіє тонким і легким корпусом і в той же час оснащений процесором, який дозволяє впоратися з усіма повсякденними завданнями.

Чудова функціональність. Швидко і безпечно відкривайте веб-сторінки, спілкуйтеся і дивіться відео на ходу на ноутбуці Aspire 1 з процесором Intel і швидкісною пам'яттю. Насолоджуйтесь роботою на чудовому екрані формату HD.

Дивно тонкий. Ноутбук Aspire 1 пропонує надійну, портативну і доступну платформу для роботи, а завдяки компактному розміру легко поміщається в рюкзаку або портфелі і не займає багато місця на робочому столі.

Вражаючі розваги. Фільми та відео відрізняються чудовою якістю зображення на світлодіодному дисплеї формату HD ноутбука Aspire 1, і перегляд перетворюється на справжнє кінематографічна подія. Ви можете ще більше посилити це враження, використовуючи порт HDMI для підключення телевізора високої чіткості.

Надійне зберігання. Ви можете бути власником малого або середнього бізнесу, батьком, фотографом або ким завгодно, але вам гарантоване душевний спокій від усвідомлення того, що ваші особисті дані і цінні спогади знаходяться в абсолютній безпеці.

Компанія Acer створена в 1976 році, вона займає п'яте місце серед лідерів - постачальників на світовий ринок комп'ютерного обладнання. З 2000 року фірма розширила спектр своєї діяльності, зайнялася розробкою новітніх технологій, стала просувати під своїм ім'ям комп'ютерне обладнання, яке відрізняється зручністю і надійністю. Слово «acer» була запозичена з латини, і означало «стрімкий», «цілеспрямований». Воно якнайкраще відбило процес бурхливого розвитку цифрового світу і подальші успіхи самої компанії в цій сфері.

Маркетингова політика компанії була спрямована на розвиток сфери збуту продукції. І це було вірним орієнтиром, який дозволив досягти неперевершеною результативності продажів. Комп'ютерна техніка Acer відома доступними цінами при порівнянному з конкурентами якості продукції. Ноутбуки Acer - один з найбільш продаваних товарів в цьому сегменті в нашій країні, продажі ноутбуків складають більшу частину обороту Acer в Україні.

Сьогодні компанія Acer є одним з найбільших виробників обладнання та електроніки родом з Тайваню. Вона виробляє настільні комп'ютери, ноутбуки, планшети, смартфони і багато інших пристроїв. Всього компанія представлена ??в більш ніж ста країнах земної кулі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані