Ноутбук ASUS E203NA (E203NA-FD144T) - AT058542 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS E203NA (E203NA-FD144T) - AT058542 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук ASUS E203NA (E203NA-FD144T)

Ноутбук ASUS E203NA (E203NA-FD144T) - AT058542

Код товару: AT058542
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics, Процесор Intel Pentium N4200 (up to 2.5 ГГц), Діагональ дисплея 11.6", Тип ноутбуку Портативні, Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Роздільна здатність HD (1366 х 768),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 11.6
Роздільна здатність HD (1366x768)
Процесор Intel Pentium N4200
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Об'єм SSD 64 ГБ
Тип ноутбука Портативний
Серія ASUS E
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 0.98 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Опис

Придбати Ноутбук ASUS E203NA (E203NA-FD144T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Справжня мобільність. Елегантний стиль.
Asus VivoBook E203 виконаний в компактному корпусі і важить всього 980 р. Такий легкий ноутбук можна запросто взяти з собою в будь-яку поїздку.

Відмінна автономність
Час автономної роботи Asus VivoBook E203 дозволяє комфортно використовувати ноутбук під час тривалих перельотів, а також поза домом.

Великий тачпад
Великий мультисенсорний тачпад Asus VivoBook E203 забезпечує зручну навігацію. Завдяки використанню ексклюзивної технології, використовуваної у виробництві сенсорних екранів смартфонів, тачпад володіє високою чутливістю і неймовірною точністю.

Міцна клавіатура
Ноутбук VivoBook E203 оснащений міцною клавіатурою з ергономічними клавішами. Оптимальний хід клавіш (1.6 мм) сприяє точному відгуку на натискання, а завдяки цільної конструкції клавіатура не прогинається.

Процесор Intel
Asus VivoBook E203 оснащується процесором Intel, який впорається з будь-якими повсякденними завданнями. Він відмінно підходить для роботи з документами, перегляд фільмів і веб-серфінгу.

Яскраві кольори з технологією Asus Splendid
Розроблена фахівцями Asus технологія Splendid дозволяє швидко настроювати параметри дисплея у відповідності з поточними завданнями і умовами, щоб отримати максимально якісне зображення.

Фронтально спрямовані динаміки
Asus VivoBook E203 обладнаний двома динаміками. Ці високоякісні динаміки забезпечують неймовірну для такого компактного мобільного пристрою якість звуку.

Технологія Asus SonicMaster
Мультимедійні можливості ноутбука доповнює розроблена фахівцями Asus технологія SonicMaster, що представляє собою комплекс апаратних і програмних засобів поліпшення якості звуку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані