Санки Time Eco Рыбак профи (4820183480910) - AT060024 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Time Eco Рыбак профи (4820183480910) - AT060024 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Санки Time Eco Рыбак профи (4820183480910)

Санки Time Eco Рыбак профи (4820183480910) - AT060024

Код товару: AT060024
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип санки, Оснащення буксирувальний трос, Рекомендований вік від 3 років, Кількість місць 1, Матеріал метал, Максимальне навантаження 70 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Оснащение буксировочный трос
Рекомендуемый возраст от 3 лет
Матеріал для металла
Максимальне навантаження 70 кг
Ширина 41 см
Висота 20
Глибина 57 см
Тип санки
Виробник Time Eco
Вага 3.1 кг
Опис

Придбати Санки Time Eco Рыбак профи (4820183480910) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зимові санчата , Time Eco Рибалка Профі розроблені спеціально для рибалок і любителів активного зимового відпочинку. Санки швидко трансформуються в зручний стілець, який може знадобитися і на рибалку, і в пішому поході середньої складності. Вони являють собою відносно легку конструкцію, зібрану на сталевій рамі у вигляді труби і оснащену міцним сидінням, пошитому з подвійної тканини Оксфорд 600D з наповнювачем. В комплект з санками входить тягової ремінь довжиною 2 метри, шириною 25 див. Зимові санчата , Time Eco Рибалка Профі – відрізняються від більшості моделей прекрасною функціональністю, міцністю і оригінальною формою. Ці чудові санки стануть незамінні у ваших зимових походах на рибалку або в сімейних виїздів на природу.

Особливості санок:
санки-полозки, складні, трансформуються в рибальське стілець, закруглені полози, незамінні на рибалці/на зимовому відпочинку, міцна конструкція, тяговий ремінь, сидіння з міцної подвійної тканини Оксфорд 600D, функціональний дизайн, ергономічні, гарантія тривалої служби
Зимові Санки Time Eco Рибалка Профі – міцні, легкі, маневрені!

Тип: санки-полозки, складні,
Трансформуються в рибальське стілець,
Матеріал: сталь, подвійна тканина Оксфорд 600D з наповнювачем,
Розмір: 57х41х20 см,
Розмір сидіння: 34х33, 5 см,
Тяговий ремінь: довжина 2 м, ширина 25 см,
Максимальне навантаження: 70 кг,
Вага: 3, 1 кг,
Колір: чорний. ,

Виробник: Time Eco (Україна). Time Eco спеціалізується на виробництві різних товарів для відпочинку і туризму, серед яких: намети і тенти, кемпінгові меблі, мангали, барбекю, набори для пікніка, сумки-холодильники, зимові санки. Випускається Time Eco продукція характеризується гарною якістю, сучасним дизайном і помірною вартістю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані