Ноутбук Lenovo ThinkPad L380 (20M50011RT) - AT060087 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Lenovo ThinkPad L380 (20M50011RT) - AT060087 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Lenovo ThinkPad L380 (20M50011RT)

Ноутбук Lenovo ThinkPad L380 (20M50011RT) - AT060087

Код товару: AT060087
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro 64bit,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Lenovo
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.45 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Lenovo ThinkPad L380 (20M50011RT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

ГОТОВИЙ ДО РОБОТИ. ГОТОВИЙ ДО РОЗВАГ

Ви зможете ефективно працювати незалежно від свого місцезнаходження. Універсальний, продуктивний, з широкими можливостями мобільного роботи, 13,3-дюймовий ноутбук ThinkPad L380 Yoga повністю відповідає потребам бізнес-користувачів і полегшує вирішення завдань. Це ультракомпактне пристрій, оснащений процесором останнього покоління і новітньої відеокартою, підтримує чотири режими роботи: ноутбук, планшет, презентація і консоль. Відмінний бізнес-партнер!

НЕХАЙ ЖИТТЯ ІТ-ФАХІВЦІВ І ПЕРЕСІЧНИХ КОРИСТУВАЧІВ СТАНЕ ЛЕГШЕ!

Завдяки наявності ІЧ-камери — додаткового ешелону захисту ноутбука ThinkPad L380 Yoga — знижується навантаження на ІТ-фахівців. Використовуючи технологію Intel vPro, вони можуть віддалено та в безпечному режимі управляти пристроєм. Зручність розгортання пристрою забезпечується завдяки апаратної сумісності з декількома портами USB-C і USB 3.0. Підтримка декількох режимів роботи гарантує комфортне взаємодія з ноутбуком ThinkPad L380 Yoga в будь-якому сценарії, спрощуючи роботу співробітників, а значить і ІТ-спеціалістів, завдяки відсутності звернень зі скаргами. Докладну інформацію див. нижче.

ШИРОКІ МОЖЛИВОСТІ ПІДКЛЮЧЕННЯ, ВИСОКА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Незалежно від того, чи потрібно вам бути в мережі або використовувати периферійний пристрій, ноутбук ThinkPad L380 Yoga допоможе вам залишатися на зв'язку. Завдяки наявності безлічі портів вводу-виводу (USB Type-C, USB 3.0, роз'єм HDMI) до ноутбука можна з легкістю підключати зовнішні пристрої. А технологія радіочастотної зв'язку ближнього дії дозволяє скористатися перевагами бездротового з'єднання ThinkPad L380 з розташованими поблизу пристроями NFC. Завдяки модулям Dual Band AC (2 x 2) і Bluetooth 4.2 ви зможете підключатися до бездротових мереж одним рухом.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ЗАВДАНЬ

Розташуйте екран ноутбука ThinkPad L380 Yoga згідно з обставинами, використовуючи відповідний режим роботи. Вивчайте матеріали і заповнюйте таблиці в режимі ноутбука. Повертаючи кришку ноутбука на 360 градусів в режимі планшета, переглядайте документи, запускайте опціональну оглядову камеру або використовувати стилус з технологією Active Pen Pro для чіткого, акуратного і природного листи. Виберіть режим презентації для свого виступу або режим консолі для перегляду відео. Гнучкий настільки, наскільки вам потрібно.

ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА КРОК ПОПЕРЕДУ В БУДЬ-ЯКОМУ МІСЦІ

Ноутбук ThinkPad L380 Yoga зручно брати в дорогу, адже він створений для людей, які знаходяться в постійних роз'їздах. У максимальній комплектації він оснащений клавіатурою з підсвічуванням, що дозволяє працювати при слабкому освітленні і завершувати невідкладні справи в пізній час, і IPS-дисплеєм стандарту Full HD, знижує навантаження на втомлені очі мандрівника. Час автономного функціонування становить близько 12 годин — працюйте без перешкод, не турбуючись про наявність електричних розеток. А якщо і буде потрібно підзарядка, то завдяки технології RapidCharde акумулятор можна зарядити до 80 % всього за годину.

ЗАБУДЬТЕ ПРО ПАРОЛІ — ГЕТЬ ХВИЛЮВАННЯ

Завдяки вбудованому сканера відбитків пальців і ІК-камері паролі більше не потрібні! Для доступу до ноутбука ThinkPad L380 Yoga просто прикладіть палець до сканера або використовуйте для автоматичної авторизації систему розпізнавання осіб Windows Hello. Технологія захисту від спуфінга запобігає розкрадання біометричних даних. Зображення відбитка пальця зберігається на мікросхемі і не передається в процесі перевірки автентичності при вході в систему. Дані надійно захищені завдяки шифруванню допомогою дискретного tpm dTPM.

НЕХАЙ ВАЖКУ РОБОТУ РОБИТЬ ВАШ ПОМІЧНИК

На ноутбуці ThinkPad L380 Yoga встановлена операційна система Windows 10 Pro з персональним помічником Cortana. Вам більше не доведеться витрачати час на пошуки потрібних документів і фотографій або тримати в голові список зустрічей — про це подбає Cortana! Завдяки інтеграції з календарем Cortana може шукати документи не тільки по назві, але й по імені колеги, разом з яким ви працювали над файлом, а також за часом.

ДОВГОВІЧНІСТЬ — ЙОГО КОНИК

Ноутбук ThinkPad L380 Yoga створений для тривалої експлуатації, що підтверджується тестами на міцність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані