Ноутбук ASUS X510UF (X510UF-BQ005) - AT060204 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS X510UF (X510UF-BQ005) - AT060204 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук ASUS X510UF (X510UF-BQ005)

Ноутбук ASUS X510UF (X510UF-BQ005) - AT060204

Код товару: AT060204
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce MX130, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм SSD 128 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce MX130
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія ASUS X
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.7 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Опис

Придбати Ноутбук ASUS X510UF (X510UF-BQ005) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Чудове зображення, справжня мобільність

ASUS VivoBook володіє ідеальним поєднанням краси і продуктивності. Це ідеальний ноутбук для повсякденної роботи і розваг.

Тонкий і легкий

ASUS VivoBook 15 – тонкий і легкий ноутбук: при масі всього 1,5 кг він володіє завтовшки 19,4 мм. Це ноутбук на кожен день з вагою та компактністю ультрабука.

Дисплей NanoEdge з тонкою рамкою

При створенні VivoBook 15 вдалося досягти майже неможливого: 15,6-дюймовий дисплей Full HD помістився в компактному корпусі, не більшому, ніж у багатьох 14-дюймових ноутбуків. Дисплей NanoEdge має 7,8-міліметрову рамку, завдяки якій він займає цілих 80% від площі корпусу. Панель Full HD відрізняється широкими кутами огляду (на рівні 178°), завдяки цьому зображення не зазнає яких-небудь спотворень кольору при зміні кута, під яким користувач дивиться на екран. Тому даний ноутбук зручний для спільного перегляду контенту.

Сучасні інтерфейси, включаючи USB Type-C

Ноутбук обладнаний компактним портом USB Type-C, які мають спеціальну конструкцію, яка дозволяє підключати USB-кабель до ноутбука будь-якою стороною. Порт USB 3.1 працює на швидкості до 5 Гбіт/с, тобто в 10 разів швидше, ніж USB 2.0. Це означає швидку передачу великих обсягів інформації, наприклад відеофайлів.

Світ кольору з технологією ASUS Splendid

Розроблена фахівцями ASUS технологія Splendid дозволяє швидко настроювати параметри дисплея у відповідності з поточними завданнями і умовами, щоб отримати максимально якісне зображення. Вона пропонує вибрати один з декількох передвстановлених режимів, кожен з яких оптимізовано під певні програми (фільми, робота з текстом і т. д). У спеціальному режимі Eye Care реалізована фільтрація синьої складової видимого спектру для підвищення комфорту при читанні.

Безпрецедентний рівень деталізації

Технологія ASUS Tru2Life Video оптимізує різкість і контрастність відео на рівні окремих пікселів для більш точної передачі відтінків і поліпшення якості зображення.

Високоякісний звук

В даному ноутбуці реалізована розроблена фахівцями ASUS технологія SonicMaster, що представляє собою комплекс апаратних і програмних засобів поліпшення якості звуку.

Налаштування звучання

Для налаштування звучання служить програмний пакет ASUS Audio Wizard, що пропонує вибрати один з п'яти варіантів роботи аудіосистеми, кожен з яких ідеально підходить для певного типу додатків (музика, фільми, ігри тощо).

Комфортна робота в будь-яких умовах

Ноутбуки компанії ASUS розроблені для максимально комфортної роботи користувача, чому в чималому ступені сприяє інноваційна технологія ASUS IceCool. Завдяки інтелектуальному управління вентилятором охолодження, тонким тепловим трубкам і продуманій конструкції корпусу забезпечується комфортна температура робочої поверхні ноутбука.

Експрес підзарядка і збільшений термін служби

ASUS VivoBook оснащений літій-полімерною батареєю, яка підтримує в три рази більшу кількість циклів зарядки, ніж стандартні літій-іонні акумулятори. Технологія ASUS Battery Health Charging слугує для продовження терміну служби батареї. Крім того, завдяки технології швидкої зарядки акумулятор можна заряджати до 60% всього за 49 хвилин.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані