Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA) - AT060334 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA) - AT060334 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA)
Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA)
Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA)
Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA)
Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA)

Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA) - AT060334

Код товару: AT060334
Немає в наявності
Короткий опис:

Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Трансформер, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Home, Вага 2.1 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта Intel UHD Graphics
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8250U
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Трансформер
Серія HP ENVY x360
Кардрідер 1-в-1
Веб-камера 1 MP (HD)
Інтерфейси і підключення 1xHDMI
Вага 2.1
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості Акселерометр, гіроскоп
Додатково подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR4 - 2400 МГц
Аудіосистема HDA (High Definition Audio)
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Опис

Придбати Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук HP ENVY x360 15-cn0031ur (4UD89EA)

Чотири режиму для самих різних завдань. Працюйте на ноутбуці, дивіться фільми і фотографії в режимі стенду, грайте в режимі планшета-намети і користуйтеся планшетом в дорозі. Унікальне шарнірне кріплення дозволить моментально перемикати комп'ютер в потрібний режим за вашим бажанням. Висока продуктивність. Потужність і швидкодія процесорів Intel Core 6-го покоління дозволяють виконувати ресурсомісткі завдання при помірному енергоспоживанні.

Оптимальний кут огляду. Новий дисплей IPS відрізняється широким кутом огляду. Завдяки акумулятору збільшеної місткості вам не доведеться турбуватися про підзарядку. Оцініть унікальні можливості і високу мобільність комп'ютера Envy x360.

Кріплення з можливістю повороту на 360 ° для максимальної гнучкості використання. Працюйте в режимі ноутбука, переглядайте відео і читайте в режимі підставки, грайте в режимі презентації, використовуйте режим планшета на ходу. Цей інноваційний ПК забезпечує гнучкість, необхідну для виконання самих різних завдань.

Безліч роз'ємів. Легке підключення до моніторів, принтерів і інших пристроїв. Веб-камера HP TrueVision HD. Чітке зображення, з яким ви не пропустіть жодну деталь - навіть при поганому освітленні. Насолоджуйтесь живим спілкуванням завдяки веб-камері HD HP TrueVision.

HP CoolSense. Технологія HP CoolSense автоматично регулює температуру комп'ютера в залежності від зовнішніх умов і режиму використання. Завдяки цьому пристрій не нагрівається, а ви можете працювати з комфортом.

Неперевершена якість звуку. Краща в своєму класі аудіосистема Bang & Olufsen - це гарантія неймовірно реалістичного звуку, який ви не просто почуєте, а відчуєте. Бездоганне відтворення аудіо.

Засіб безпеки HP SimplePass. Оцініть неймовірно простий і безпечний доступ до облікових записів в Інтернеті за допомогою пароля або PIN-коду. HP SimplePass дозволяє зберігати паролі, що значно спрощує доступ до улюблених сайтів і службам.

Ефективність і продуктивність. Тепер в чотирьох різних режимах. У цьому універсальному ПК є все: чотири унікальних режиму, потужний процесор Intel і містке сховище. Працюйте, грайте, дивіться фільми - робіть все по-своєму.

Джерело живлення. Технологія HP USB Boost дозволяє заряджати пристрої через ноутбук, навіть якщо він вимкнений, знаходиться в сплячому режимі або в режимі глибокого сну. Так потрібний пристрій буде завжди під рукою і в повній готовності до роботи. Сучасний дизайн і зручність в роботі. Легкий і компактний ноутбук поєднує в собі вишуканість і потужність. Металевий корпус: міцність і стильний зовнішній вигляд.

Сьогодні HP - це найбільший в світі постачальник сучасних технологій, як кінцевим користувачам, так і корпораціям-виробникам власної продукції. Компанія пропонує сучасні рішення в області пристроїв доступу, друку, зображення, рішення в сфері ІТ-інфраструктури, ПК, а також надає послуги з аутсорсингу, системної інтеграції і здійснює сервісну підтримку підприємствам малого і середнього бізнесу.

У 2002 році HP стала випускати персональні комп'ютери, увійшовши в об'єднання з Compaq. Сьогодні компанія - лідер даного напрямку виробництва. В її виробництві зайнято 150 000 працівників, оборот компанії за рік - понад 107 мільярдів доларів. Такі показники говорять про те, що компанія HP є найбільшою в світі компанією, що створює продукти в сфері інформаційних технологій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані